CRASHDOWN

 photo IMG_5305_zpsacf4f736.jpg

Jeg er blevet udsat for det værste, der kan ske for en blogger: min vigtigste samarbejdspartner, aka min computer, er crashet. Da jeg sent i går eftermiddags kom hjem efter en travl lørdag, besluttede jeg mig for at give den den opdatering, som den har bedt om i et pænt stykke tid. Da den var færdig og bad mig om at genstarte, startede den op med at vise en masse koder, som meget kryptisk kunne fortælle mig, at den var helt galt.

Jeg forsøgte febrilsk at trykke på samtlige knapper og genvejskombinationer, men lige lidt hjalp det. Jeg fandt hurtigt frem til telefonnummeret på appels support. Her kunne en venlig telefonsvarer fortælle mig, at telefonerne var åbne mandag til lørdag fra 10 til 17.45. Klokken var 17.50.

Jeg må indrømme, at jeg panikkede lidt ved tanken om, at jeg først kunne få hjælp på mandag. Jeg tror i hvert fald aldrig, at jeg har glædet mig SÅ meget til at en weekend skulle slutte. Til mit store held, har jeg min gamle Mac fra 2007, I ved den der klassiske hvide i lækkert plastik. Den fungerer ca. sådan, at det tager 5 min at åbne et program, tre minutter 3 åbne en hjemmeside og samtlige funktioner virker ikke, fordi intet er opdateret og mit system er for gammelt til at opdatere. Så det jo super. I kan næsten selv gætte, hvor mange timer det tog at lave det her indlæg. Heldigvis er det mandag i morgen og jeg bliver afgjort den første kunde hos Humac.

 photo IMG_5276_zps3417fcad.jpg

 photo IMG_5351_zpsb34693ac.jpg

 photo IMG_5326_zps5ebdb611.jpg

 photo IMG_5331_zpse4b881ef.jpg

 photo IMG_5288_zpsb4eced4d.jpg

Adlinks: Coat: Storm & Marie (ON SALE HERE & SIMILAR HERE) Shirt: ASOS (HERE) Knit: Dr. Denim Jeans: Gina Tricot (SIMILAR HEREBoots: Vagabond Bag: Everie (HERE) Earrings: Stine A & HVISK (HERE)

Nå, men vi skal jo også huske at snakke lidt om billederne. De er nemlig fra i fredags, hvor jeg havde sådan en dejlig dag. Sidst på eftermiddagen kørte Kat og jeg ind til de søde piger fra Impressionista PR, hvor vi kiggede på en masse fine sager og drak lidt fredags-vino. Senere mødtes jeg med min veninde, Shira og tog på Grill Royal hvor vi spiste alt for meget kød og drak endnu mere vin.

I skrivende stund er jeg på vej ind til byen, hvor jeg sammen med Vitamin well og 10 andre bloggere tager hul på en 6-ugers bootcamp. Mon ikke vi ses på de sociale medier? 😉

Jeg håber at min gamle hvide computer vil fortætte det langsomme samarbejde, så jeg kan tjekke ind senere. Jeg har så mange gode indlæg i ærmet og jeg vil kæmpe til det sidste for at de ikke går tabt på grund af dum teknik.

Rigtig god søndag til jer alle. Og undskyld alt mit brok ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments