TING DER GØR MIG GLAD

 photo IMG_4957_zps8d37394c.jpg

Min yndlings gadget-butik, Tiger, er begyndt at lave kaffe. Det er pakket ind i pæne bøtter og kommer både som filterkaffe, hele kaffebønder og formalet stempekande-kaffe. Whats not to love?

 photo brightlight_zpsc0dee9e6.jpg

I hele Februar og Marts måned kører IKEA den fineste kampagne, Brighter Lives (elsker navnet). I alt sin enkelthed går det ud på, at for hver LED pære (bæredygtige pærer) der bliver solgt, donerer IKEA 1 euro til FN’s flygtningelejre. På den måde kan endnu flere få lidt lys i deres liv. Også i helt bogstavelig forstand, for i flygtningelejrene bliver pengene primært brugt til at skabe bedre lysforhold. Vi nordboere ved især hvor vigtigt et element det er i hverdagen. Det bliver altså nemmere for børnene at læse lektier og nemmere for mødrene at give deres børn mad om natten. De flygtningelejre der bliver støttet spænder helt fra Afrika og Mellemøsten til Bangladesh. I kan læse mere om det fine initiativ HER.

 photo IMG_4948_zps887436ca.jpg

Øreringe med gule sten // Halskæde // Ear cuff // Øreringe med Lila sten

Mine nye og meget smukke smykker fra HVISK ?

 photo glad_zps3e6e9308.jpg

Mange har ventet og ventet på Marie Key’s andet album skulle udkomme. Jeg selv inklusiv. I går var endelig dagen og jeg tror allerede at jeg gennemlyttet det 8 gange. Hun skuffer på ingen måde og jeg er vild med hendes simple univers, fine melodier og ikke mindst de meget velanskrevne tekster.

 photo IMG_4958_zpse394bdf8.jpg

Der lå mange gode ting i min postkasse, da jeg i morges kom hjem fra en forlænget weekend på Fyn. Bl.a en lille pakke fra ASOS, som indeholdt denne fine bluse.

Udgivet i samarbejde med IKEA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments