THE BLACK CAT

 photo IMG_4717_zps1a1cca58.jpg

 photo 2fb1894b-54e2-4f9e-9d72-ca0373ae6b21_zps69f5d993.jpg

 photo IMG_4701_zps9bdb3b20.jpg

 photo IMG_4757_zps6b645fe4.jpg

 photo 6d0251c2-7be5-4ddd-bb86-120c7d441c99_zpsf466bd95.jpg

 photo IMG_4749_zps9e5b99f9.jpg

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Shirt: Kjær København Trousers: Zara (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Beanie: Topshop (SIMILAR HERE) Necklace: Jane Kønig

Jeg kan godt fortælle jer, at jeg har haft en laaaaang dag og den er langt fra slut endnu. Den har heldigvis været ganske god, so far. Jeg startede ud med en hurtig løbetur i blæsten. Jeg hader blæst, så det behøver vi ikke at snakke mere om. Herefter stod den på frokost på Mirabelle på Guldbergsgade (kan varmt anbefales). Efterfølgende satte jeg kursen mod indre by, hvor jeg først var forbi Custommade for at kigge på deres alt for pæne efterårskollektion. Til sidst var jeg til event hos Carlsberg, som snart lancerer deres Jacobsen øl med kaffe. Perfekt combi, hvis I spørger mig. Når det handler om tøj, så er jeg ret uinspireret for tiden og er pænt træt af mine garderobe. Og hvad gør man så?? Ja, så hopper man selvfølgelig i noget sort.

Pt. er jeg hjemme og vende på Nørrebro. Om lidt snupper jeg et hurtigt bad, så jeg kan se lidt frisk ud, når jeg skal mødes til middag med søde blogger-veninder og til fest hos Munthe efterfølgende. Jeg tror at jeg sover godt i nat 😉 I morgen tidlig går turen igen igen til fine Fyn, hvor weekenden heldigvis står i familiens tegn.

Kan I have en skøn aften <3

I have had a very long day today and actually it’s far from over. Right now im back home and after a quick shower, I’ll meet up with some sweet blogger girls for dinner and afterwords we are going to part with the Munthe-team. Hope you guys have had a lovely day <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments