ONE YEAR AGO

 photo IMG_3579_zpsa3ff3c9a.jpg
 photo IMG_3532_zps1c9bba23.jpg

 photo IMG_3605_zpsb964a44f.jpgDe dage, hvor jeg er lidt uinspireret i forhold til bloggen, går jeg ofte tilbage i arkiverne for at se, hvad jeg tidligere har gjort. I går bladrede jeg tilbage til Januar sidste år og faldt over de her outfitbilleder. Det sjove er, at det i dag, faktisk er lige præcis et år siden at de er taget. Desuden er det et outfit, som jeg sagtens kunne hoppe i i dag. Jakken bruger jeg stadig flere gang om ugen. Den var et godt køb. Bukserne er også stadig blandt mine favoritter og det samme gælder egentlig basisblusen fra ASOS. Det er samme model som kan købes HER & HER og jeg kan anbefale den på det varmeste.

 photo IMG_3548_zpsb92f00a0.jpg

 photo IMG_3593_zpsfa345d8b.jpg

Translation: Those days I feel uninspired when it comes to the blog, I often go back in the archive to find some inspiration. Yesterday I found these pictures, which were tanken one year ago exactly. Whats really funny is that it’s an outfit that I easily could wear today.

[show_shopthepost_widget id=”509634″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments