FRIDAY FUN

Arh… det er fredag og mit humør er noget bedre end i går. Solen har skinnet hele dagen (blæsten behøver vi ikke at tale om) jeg har haft en yderst produktiv dag, hvor jeg har nået SÅ mange hængepartier. Om lidt kommer mine bedste veninder til middag og i morgen skal jeg hjem til mine forældre på fine Fyn. Det er rart.
 photo IMG_1875_zpse487bae3.jpg

Tidligere på dagen hoppede jeg på Cyklen og kørte til Vesterbro, for at besøge Just Spotted. Det endte sådan her ^^. Pænt kunst til væggene kan man simpelthen ikke få nok af og så er Just Spotted altså stedet man skal gå hen. De har et KÆMPE udvalg. Både hvad angår plakater og rammer. Og priserne er rigtig gode. Sommerfuglen laver de endda selv. Er den ikke fin??

 photo IMG_1881_zpscedaa0fa.jpg

Da jeg kom hjem gik jeg straks i gang med at forbedre min fotovæg og resultatet blev heldigvis rigtig fint. I næsten uge får jeg besøg af nogen der skal lave en fotoreportage fra min lejlighed, så jeg har travlt med at få hele hytten til at shine 😉

 photo IMG_1829_zps8912d85d.jpg

Midt i morgenkaffen ringede Kat og spurgte om vi lige skulle skyde et par billeder, nu hvor solen ENDELIG var fremme. Det skulle vi da og jeg var heldigvis hoppet i min fine Je’taime bluse fra ASOS. Den er jeg dælme glad for. Resten af billederne får I i morgen.

Kan I have en skøn aften derude ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments