10 TING AT LAVE I DE KOLDE VINTERMÅNEDER

Januar, du er kold, lang, mørk, blæsende og våd. Da de mørke måneder kom snigende, så jeg frem til Januar, for jeg havde en idè om, at man så småt kunne fornemme foråret til den tid. Der var jeg vist lige lidt for optimistisk, for ærligt, så kan jeg ikke rigtig mærke det. Men der er jo ikke så meget at gøre ved det og hvis man lige mærker efter og tænker sig rigtig godt om, så findes der faktisk ret mange ting, som kan forsøde tilværelsen. Herunder har jeg lavet en lille liste med den slags..
winter

? Tag ud og spis på en af de restauranter du altid gerne vil prøve. Det er altid en fornøjelse at få udviddet madhorisonten. Jeg kan bl.a. varmt anbefale en af de fantastiske pizzaer, som de serverer på Neigbourhood, som min søster og jeg besøgte i weekenden. Se selv HER.

? Smutte forbi Gannis webshop, hvor man netop nu kan købe deres fantastiske efterårskollektion til halv pris. Jeg overvejer stærkt den her og den her.

? Til dem der virkelig er i shoppehumør, kan jeg også anbefale at smutte forbi min Tictail, hvor der stadig er mange gode ting tilbage.

? Køb en god kogebog og fordyb dig i den. Lige for tiden er den her min favorit og jeg har fundet de første 40 salater jeg skal prøve.

? Invester i et par lækre hjemmesko, så det bliver endnu mere hyggeligt at gemme sig for regn og rusk. Jeg kan varm anbefale dem her og dem her er altså også ret fine.

? Begynd på en ny serie. Personligt er det noget af det bedste jeg ved, i disse kolde tider og blandt mine favoritter kan jeg nævne True Detective (Mathew Mcconnery – OMG), The Affair (er SÅ meget bedre end hvad titlen antyder) og Homeland (den bliver man også klog af at se)

? Skriv dig op til Copenhagen dining week. En perfekt mulighed for at prøve noget nyt.

? Inviter dine bedste venner på verdens bedste og nemmeste vinterret, Chili con carne

? Køb en stak boligmagasiner og få inspiration til en forårsfornyelse på hjemmefronten.

? Smut forbi Kreavilla og hent en af de flotte og gratis kalendere.

Kom endelig med tilføjelser til listen ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments