TING DER GØR MIG GLAD

Let’s face it; Januar er lang, kold, mørk og en smule trist. Sådan er det bare og det kan vi desværre ikke ændre på. Heldigvis er det også en måned, hvor det er tilladt at skrue helt op for selvforkælelsen og jeg kan varmt anbefale at bruge de mange kedelig dage på at lytte lidt til stilheden, være ekstra eftertænksom og ikke mindst fokusere på de små hverdagsting, der varmer om hjertet. I dag har jeg haft en af de dage. Der har været tid til at kigge ud af vinduet og til at lave en lille liste over det, som er med til at lyse min vinter op. Se med engang…
 photo happy4_zps64b88b58.jpg

Kort før Jul, inviterede Kèrastase Kat, Cat og jeg på en ordentlig omgang forkælelse. Vi blev kørt op til en Salon på Standvejen, hvor to søde frisører gav vores hår en ordentlig omgang kur og kærlig behandling. Det var SÅ lækkert og det gjorde absolut noget godt for mit hår. Desuden fik jeg lavet de fineste fletninger, som jeg bliver nødt til at lære at lave så fine selv.

 photo happy11_zpscdaa450b.jpgDen sidste uges tid, har jeg haft middagsgæster hver eneste dag. Ud over fantastisk selskab og gode snakke, har jeg også fået den smukkeste buket røde roser, som lyser op og pynter i min stue.

 photo happy6_zpsc0e3f61c.jpgJeg elsker når skønhedsprodukter har en pæn indpakning. Præcis som de her fra Estelle & Thild. Jeg glæder mig til at teste dem og håber at de er lige så gode som de er pæne.

 photo happy3_zps531a7e25.jpg

Det kan være ret så magisk at komme op over skyerne. På vejen hjem fra Israel mødte jeg det her syn. Himlen bliver man aldrig træt af at kigge på.

 photo happy9_zpsd94e4b11.jpgMed i bagagen havde jeg det her smukke tæppe, som nu pynter så fint i mit soveværelse. Jeg købte det på et gademarked af den sødeste gamle mand, som selvfølgelig var med på at gå lidt ned i prisen 🙂

 photo happy2_zpsedd1b812.jpgSom sagt er det vigtigt for mig at skrue lidt ekstra op for selvforkælelsen her i vintermånederne, og det kan jo passende gøres med gode madoplevelser. Sådan en havde jeg i går, hvor jeg spiste brunch hos Wullf & Konstali. Jeg ELSKER deres koncept, hvor man selv “bygger” sin brunch ved hjælp af den afkrydsningsliste man får udleveret, når man kommer.

 photo happy2_zpsedd1b812.jpg

 photo happy7_zpsfb760b36.jpg

Jeg har læseferie og det er altid småt med blog-relaterede events og møder her i årets begyndelse. Derfor kan jeg selv administrere min tid og det tillader, at jeg kan være iført hyggetøj hver eneste dag. Jeg er hjertens glad for, at jeg ikke er tvunget ud i regn og blæst hver eneste dag.

 photo happy10_zpsf5f19c18.jpg

Jeg elsker alle mine planter og to af dem er netop blevet ekstra forkælet med de flotteste potteskjulere, som jeg fik i julegave. De er desuden fra HAY.

 photo happy8_zpsda53f298.jpgDe materialistiske glæder går jeg ikke ned på her i de mørke tider. Derfor tillod jeg også mig selv at købe den fineste stibede skjorte i COS i går. Jeg har haft et godt øje til den længe, så det føles altså ekstra godt.

 photo happy5_zpsedd161ab.jpg

Endnu en julegave. Ditte’s fantastisk salatbog, som jeg nærmest bladrer igennem hver eneste dag. Den er fyldt med smukke billeder, inspiration og madkærlighed.

Hvad gør I for at forkæle jer selv i de mørke måneder? Giv mig endelig lidt inspiration ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments