BETHLEHEM

 photo IMG_0876_zps0c110886.jpg

 photo IMG_0868_zps64156f0d.jpg

 photo IMG_0865_zpsc1a06b63.jpg

 photo IMG_0889_zps101228e0.jpg

 photo IMG_0864_zpsfd6ce47f.jpg

Adlinks: Knit: COS (SIMILAR HERE) Trousers: Mango Sneakers: Stan Smith (HERE) Jacket: Gestuz (HERE) Bag: Everie (HERE)

I går gik turen til Bethlehem, som kun ligger en halv times kørsel fra Jerusalem. På mange måder var det et lidt skørt sted. Både fordi det er en forholdsvis lille by, som hele verden alligevel kender til og fordi den på mange måder var ret død og forladt. Før krigen i sommers var det en velbesøgt turistattraktion, men selv her i julen er turismen helt død. Min veninde Anne, som jeg besøger hernede, har skrevet en ret interessant artikel om det. Den kan I læse HER, hvis I skulle have lyst 🙂

Vi skal også lige huske at snakke lidt om vejret. Her har vi faktisk det jeg vil kalde den perfekte temperatur. I ved der hvor man ikke tænker over temperaturen og hvor man bare kan have en lille jakke og et par tynde bukser på. Vilikkehjemtilsnestorm.dk

Til sidst skal jeg lige huske at ønske jer et rigtig godt nytår. Det her bliver jo nok årets sidste indlæg.  Det er ikke den helt store nytårsstemning vi mærker hernede og det passer mig ganske fint. Vi ender nok på en god restaurant eller bar. Uanset hvad skal det nok blive godt og festiligt og om ikke andet har jeg det bare vildt over, at jeg kan hoppe i min nytårskjole uden at dø at kulde.

 photo IMG_0895_zps989f868d.jpg

Til sidst skal I ikke snydes fra et lille fraklip, hvor jeg var tæt på at få lokket en meget sød og gammel palæstinensisk mand med på et billede. Tror ikke helt han forstod konceptet omkring outfitbilleder 😉

HAPPY NEW YEAR

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments