ÅRET DER GIK, PART 4

Så er jeg klar med det sidste tilbageblik på 2014. Logisk nok handler det i denne omgang om årets sidste del, efteråret. Normalt er den årstid, jeg bryder mig mindst om og den har ofte taget hårdt på mig. Jeg er sådan en, der lader sig påvirke af lyset og har en tendens til at blive lidt trist og ramt, når mørket pludselig kommer bragende med sin magt. Dog har det her været et ualmindeligt godt efterår. Der er sket mange gode ting, jeg har været glad hele vejen igennem og tingene er gået som jeg gerne vil have. Se med engang…

ÅRET DER GIK, PART 4 1

Når en blogger ser en marmorvæg, ja, så sker det her selvfølgelig.

 photo IMG_1221_zpse04624cf.jpg

I September udkom Hellmanns store burgerbog, hvor jeg og en håndfuld andre danske personligheder havde bidraget med en burgeropskrift. Den havde været undervejs længe og da den endelig udkom, kunne jeg ikke undgå at blive en smule stolt. Bloggen har nu engang ført mange fine ting med sig.

 photo IMG_1215_zps0e134b2e.jpg

Min burger har fået navnet, Burger Rouge fordi den bl.a indeholder rødbeder. Selvfølgelig også en masse andre lækre råvarer. Den er proppet med flotte og lækre burgere og jeg kan virkelig anbefale at investere i en. Den koster kun 100 kr. og alt får til dyrenes beskyttelse. I kan se meget mere HER.

 photo IMG_1055_zpsc9597b4e.jpg

Jeg besøgte selvfølgelig også Fyn et par gange..

 photo IMG_0323_zpsa1bb2c53.jpg

Jeg blev fuldstændig besat af den her lille maskine. Også kaldet Clarisonic. Den har gjort mirakler for min hud og jeg ved faktisk ikke hvordan jeg har kunne leve uden.

 photo cph_zps1e77f165.jpg

Så skete der lige pludselig det, at jeg gennemførte mit første halvmarathon. Endda med en tid, som jeg aldrig havde turde at håbe på. 1 time og 46 min for at være helt præcis. Det er en de bedste oplevelser jeg længe har haft og skal helt sikkert prøve det igen. Som jeg tidligere har fortalt, bliver 2015 året hvor jeg kaster mig ud i mit første marathon. Det sker i Paris til April, så jeg skal så småt tænke på at træne op til det.

 photo IMG_1017_zpsc3013b8d.jpg

I det hele taget har 2014 været året, hvor jeg pludselig blev lidt af en sportsidiot. Aner ikke hvordan det pludselig skete og dem som kender mig ved, at for bare lidt over et år siden, ejede jeg ikke et eneste stykke sportstøj. Jeg har skrevet et lille indlæg om min træning og det I læse HER.

 photo IMG_0603_zps8ae447fe.jpg

I løbet af de sidste uger af min søsters barsel, fik jeg heldigvis en del kvalitetstid sammen med hende og lille Vilfred.

 photo IMG_0264_zpsf6d6c471.jpg

Den milde sensommer tillod at jeg kunne dyrke min absolutte yndlingskombination; lange ærmer bare ben.

 photo Rosemie2png_zps279c6ac1.jpeg

Der kom flere og flere opskrifter på bloggen og sådan kommer det til at fortsætte. Den her finder I HER.

 photo IMG_0429_zps59bce967.jpg

Jeg var på en lille tur til Stockholm sammen med Samsung. Desværre kun en enkelt dag. Jeg kunne godt have brugt endnu længere tid 😉

 photo IMG_1317_zps37cf5888.jpg

Jeg lod Wella tage sig af mine slidte sommerlokker og resultatet blev ualmindeligt godt. Det er jeg stadig og vil til en hver tid anbefale deres illumina farver. I kan læse meget mere i mit indlæg HER.

 photo IMG_9857_zpsc85fd47e.jpg

Efterår i København, iført det der blev sæsonens favoritjeans. De er by the way fra Custommade 😉

 photo IMG_1459_zps684580ae.jpg

Det blev sørme også til et lille besøg i Oslo. Sammen med de her tre flotte damer, tog jeg på Eventyr på Oslobåden. Det var både underholdende, vildt og begivenhedsfyldt.

 photo IMG_1551_zps0fa6fb67.jpg

Og Olso var pæn..

 photo IMG_9571_zps28dc1ce4.jpg

..det samme er min bamsefrakke fra Storm & Marie, som har holdte mig varm, da kulden desværre meldte sin ankomst.

 photo m1_zpsb0febc17.jpg

Pigerne og jeg tog på endnu en tur, da Minimum inviterede os til Århus i anledningen af deres butiksåbning. Der manglede virkelig ikke noget og det gik op for mig, hvor søde og venlige folk er i den del af landet. I kan læse mere om turen HER.

 photo IMG_3349_zps7b7d2856.jpg

Hvis jeg skal sige noget som helst positivt om kulden, så er det, at den tillod mig at tage den flotteste frakke fra Samsøe Samsøe i brug. Den havde hængt i mit skab og ventet siden Juli måned. Den er forresten lige kommet på udsalg HER.

 photo IMG_9398_zps7d3bbeb4.jpg

Endelig fik i et indblik i min lejlighed og det tog i heldigvis rigtig godt imod. I kan se hele indlægget HER.

 photo IMG_0975_zpsbc91a252.jpg

Som sagt kom der flere og flere opskrifter på bloggen i år. Med alderen har jeg fået lidt flere interesser end blot både sko og tasker. Det afspejler sig selvfølgelig i indholdet her på bloggen og jeg håber, at det også falde I god jord hos jer. Opskriften her er nok min favorit til dato. Den kan i hvert fald varmt anbefales. I finder den lige HER.

 photo IMG_0682_zpsa392b862.jpg

Et af årets sidste outfitbilleder fra en dejlig juleferie på Fyn.

Jeg håber i synes, at det var sjovt at kigge tilbage på året sammen med mig. Afslutningsvis får jeg lyst til at skrive en masse om, hvad det nye år kommer til at byde på og hvilke forventning og drømme jeg har. Men for at det ikke bliver for uoverskueligt bliver det I et indlæg for sig selv.

Kan I have en dejlig dag derude. Jeg tjekker ind igen, når jeg er landet og har fundet mig selv <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments