AFTER CHRISTMAS

 photo IMG_0763_zps9dfaec95.jpg

 photo IMG_0736_zpse5d6e1a4.jpg

 photo IMG_0796_zps45639994.jpg

 photo IMG_0712_zps11aa7223.jpg

 photo IMG_0733_zps4ba75aa0.jpg

 photo IMG_0755_zps112a01f0.jpg

 photo IMG_0771_zps49325781.jpg

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Knit: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Hej girls & boys. Så er jeg tilbage efter et par dages blogferie. Det har været rart og afslappende, men jeg har nu også savnet jer og bloggen. Jeg håber at I har haft nogle gode og hyggelige juledage? Det ser ud til, at de fleste har fået sne. På Fyn er der ikke kommet noget som helst andet end regn. Jeg er bestemt ikke den store sne-entusiast, så det passer mig ganske fint og min jul har været præcis som den skulle være. Stille, rolig og afslappende. Jeg har en meget lille familie, så det der med at løbe fra den ene julefrokost til den anden, er ikke noget vi gør.

Jeg har også fået de fineste julegaver – de fleste ting er til boligen, så mon ikke I får det at se hen ad vejen 😉 I kan dog se en af dem HER.  Billederne her over er fra I går, hvor alt var så fint og roligt. Elsker lyset ved vandet og vil sådan ønske, at jeg kunne benytte mig af det hver dag.

Om et par timer går turen tilbage til København, men kun for en kort stund. Sagen er nemlig den, at jeg sætter kursen mod Mellemøsten i morgen tidlig. Jeg har jo nok fortalt jer, at en af mine bedste veninder bor i Jerusalem, hvor hun arbejder som journalist og korrespondent. Min anden veninde, Line, og jeg tager ned og besøger hende de næste fem dage. Åh det bliver skønt. Jeg har aldrig været mere øst end Cypern og glæder mig til at besøge den del af verden. Jeg har brugt mange timer i juleferien på at sætte mig ind i Israel/Palæstina situationen og nu hvor jeg forstår bare lidt af den, glæder jeg mig ekstra meget. Som I måske husker, skulle jeg have været dernede i sommers, men urolighederne var alt for voldsomme. Så kryds lige fingre for fred de næste 24 timer 😉

Jeg har computeren med og jeg tjekker selvfølgelig også ind i ny og næ. Selvfølgelig har jeg også været så fornuftig at planlægge et par indlæg, så der kommer ikke til at blive helt stille herinde igen.

[show_shopthepost_widget id=”471054″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments