10 TING AT LAVE I JULEDAGENE

For mig er juledagene lig med alt andet end stress og jag. Jeg har en meget lille familie og vi har ikke 8 forskellige julefrokoster at deltage i. Faktisk har vi kun os selv – alle dagene. Det giver selvfølgelig god tid til at nå en masse hyggelige og afslappende ting. Det er altid i juledagene, at jeg får set en masse gode serier og film og der jeg får tænkt over en masse eksistentielle ting. Til de af jer, der helle ikke har 5000 forskellige planer og aftaler i løbet af de næste par dage, har jeg lavet en lille liste med tip og forslag til gode og afslappende beskæftigelser..

chritmas

1. Gå en lang tur i skoven, alene og med dit yndlingsmusik i ørerne. Brug tiden på at komme ind på de lidt dybere tanker – også selvom de er lidt sorte. Min erfaring siger mig, at den slags kan gøre underværker.

2. Begynd på en god serie. Personligt har jeg lige kastet mig over True detective. Den er kun på 8 afsnit, så det passer lige til en juleferie 😉 Ellers kan jeg varmt anbefale Breaking bad (SKAL ses) The Walking dead og Homeland (Og til de af jer, som er lige så besat af sidstnævnte som jeg; husk at sæsonens sidste afsnit bliver sendt på DR2 i aften)

3. Shoppe en masse udsalg – Jeg kan tippe om, at COS starter i dag og jeg har lige klikket den her hjem.

4. Sæt dig ind i et emne eller noget, som du gerne har ville lære mere om længe.

5. Skriv en liste med ting, som du gerne vil opnå i 2015.

6. Lave en omgang af de her helt fantastiske knækbrød. Jeg er sikker på, at de vil blive en succes på julebordet.

7. Se Love actually. Jeg kunne nævne de første 10 gode grunde – men alene det at se Rick fra The Walking dead som en helt almindelig og god fyr uden blod på tøjet, er grund nok. Flot er han også.

8. Brug en time på at bladre i et Atlas. Man får et hav af (hehe) aha-oplevelser og man føler sig helt sikkert meget klogere efterfølgende.

9. Skriv en mail, Facebookbesked eller SMS til en gammel ven.

10. Besøg din yndlingsblog og gå tre år tilbage i arkiverne. Det kan virkelig være underholdende..

Hvad har I ellers af gode planer?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments