MONDAY, OH MONDAY

 photo IMG_0350_zps28930d7c.jpg

Hej fra mig på en dag, som har været så mandags-agtig som den kunne blive. Mit vækkeur ringede tidligere end det længe har gjort. Min gruppe og jeg skulle nemlig til vejledermøde på RUC og skal man være der kl. 9, så skal man altså hjemmefra kl. 7.30. På cykelturen ind til toget, blev jeg gennemblødt af regnen og da jeg endelig nåede frem, var togene selvfølgelig aflyst. Great. Mødes blev rykket til sidst på eftermiddagen, så jeg har ikke nået halvdelen af det jeg gerne vil i dag. Oven i hatten har jeg også være små-sløj hele dagen. Så ja, jeg tror bare at jeg går tidligt i seng, starter på en frisk i morgen og glæder mig over, at jeg er færdig på uni om lidt over en måned.

 photo IMG_0380_zps51a51028.jpg

 photo IMG_0337_zps7a085890.jpg

Billederne her stammer fra i går, som heldigvis var en lidt sjovere dag. Min mor, søster og jeg var en tur i Fields, hvor jeg ikke har været i flere år. Jeg er bestemt ikke stor fan af storcentre, men når det endelig skal være, så gør de det altså meget godt derude. Desuden har de jo også en Zara og som de fleste københavnere nok ved, så er butikken inde i byen midlertidig lukket. Det var rart at få mit fix og gær selv om jeg kom tomhændet derfra. Hah..

 photo IMG_0369_zpsbc2004a1.jpg

Sweatshirt: Mango Skirt: My Mynt Bag: Mango (HERE) Beanie: ASOS (HERE) Boots: Vagabond Watch: Daniel Wellington (HERE)

Håber jeres dag har været noget sjovere end min <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments