ÅRET DER GIK, PART 2

Så er det blevet tid til det næste tilbageblik på år 2014 og nu skal det handle lidt om forårsmånederne. Personligt er det min favoritårstid og da jeg sad og kiggede billederne igennem, blev jeg næsten helt glad ved tanken om, at der er ikke er sååååå lang tid til at vi går mod lysere tider

 photo a20_zpscb7e8e72.jpg

Jeg tog hul på foråret på den bedst tænkelige måde. Min mor og jeg tog på en forholdsvis spontan tur til Paris, hvor vi havde et par helt fantastiske dage. Jeg havde ikke besøgt byen i et par år, så det var naturligvis et meget glædeligt gensyn.

 photo a21_zpsd5d85eee.jpg

Udsigten fra Sacre coeur. Det er altså et af de syn, som man aldrig bliver træt af. Foråret var også startet tidligt dernede og så vidt jeg husker, kunne vi sagtens gå uden jakke, når solen kiggede forbi.

 photo a19_zps4ad29cdd.jpg

Og så selvfølgelig det klassiske pariserbillede. Heldigvis skal jeg tilbage tilbage igen i dette forår. Denne gang bliver det med min far, som jeg skal løbe Paris marathon med.

 photo a17_zpsb0784f1c.jpgforår er lig med lækre salater. Den her med kikærter og forskellige grøntsager har været min favorit i mange år. Opskriften finder I lige HER.

 photo a16_zps1c8af35a.jpg

Jeg shoppede faktisk kun en enkelt ting i Paris. Nemlig min fantastiske taske fra A.P.C. Jeg bliver stadig glad hver eneste gang jeg kigger på den.

 photo a18_zpse7728557.jpg

Og intet forår uden en trenchcoat 😉

 photo a5_zpsb4571b2c.jpg

Mit hår havde også et højdepunkt i år. Jeg anskaffede mig nemlig en helt fantastisk børste fra Moroccanoil. Sammen med deres andre produkter, har mit slidte og ødelagte hår fået en meget kærlig behandling. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skulle have gjort uden.

 photo a11_zps1f59d4f1.jpg

Jeg er så heldig at have fødselsdag midt i April, hvor alle træer og blomster springer ud. I år tilbragte jeg den hjemme på Fyn, iført den fantastiske sommerkjole fra & Other Stories

 photo a10_zps4494165a.jpg

 photo a9_zps3e9c3472.jpg

Jeg holdte selvfølgelig også fødselsdag for alle mine søde veninder hjemme i København. Jeg fejrede det med thaimad fra Wok shop og Tiger øl.

 photo a8_zpsa68474fa.jpg

Endnu et billede af det lille væsen, som har gjort 2014 til et helt specielt år.

 photo a12_zpsba6c5f1c.jpg

Fødselsdagsmiddagen hjemme på Fyn bød bl.a. på den her kartoffelsalat. Den er SÅ lækker og opskriften huskede jeg selvfølgelig også at skrive ned. Den finder I HER.

 photo a15_zpsc5cb4e8b.jpg

Foråret bød sørme på endnu en rejse. Jeg tog nemlig en smuttur til London, hvor jeg besøgte Fiona.

 photo a14_zpsb83a5144.jpg

Hun arbejder for Rewardstyle, som også er dem der varetager noget af det kommercielle indhold til bloggen. Her er vi sammen med min søde kontaktperson, Maria.

 photo a13_zps96109165.jpg

Et foråsoutfit på Fionas fine gade.

 photo a6_zps64e819a6.jpg

Jeg tilbragte naturligvis også en del tid hjemme på Fyn. Min mor også køre bl.a. en tur på landet, for at se på naturens flotte farver.

 photo a3_zps349849b1.jpg

Et billede fra en varm og lys forårsaften iført en meget smuk kjole fra & Other Stories. Glæder mig allerede til at tage den i brug igen.

 photo a1_zpsca6df1d4.jpg

Endnu en kjole fra & Other Stories. Den brugte jeg flere gange om ugen over sommeren og jeg håber sådan, at vejret er med mig, når jeg rejser til mellemøsten om et par uger. Så kommer den i brug igen..

 photo a2_zps851b9be5.jpg

No words needed. Sol, sommer, hvide jeans og grønne planter <3

Hvis I ikke fik set mit tilbageblik på årets første måneder, kan I se det lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments