DEN SENESTE TID

Hej venner. Jeg vil sådan ønske, at jeg kunne tjekke ind her til morgen med en masse flotte outfitbilleder. Sådan bliver det desværre ikke. Det er som sådan ikke fordi, jeg har haft vanvittig travlt. I hvert fald ikke mere end alle andre mennesker. I ved bare hvordan situationen er med lys og den slags, lige for tiden 😉 Heldigvis har jeg taget billeder af en masse andre ting, når jeg har været på farten i løbet af de sidste par uger. Så lad os da lige kigge lidt på dem..

 photo lately2_zps145bcde7.jpg

Som jeg tidligere har fortalt, er jeg blevet besat af pæne planter og har fået skabt en mindre urskov herhjemme. Inde i strædet ligger en ret fantastisk butik, Mant, som sælger de fineste af slagsen. Der må jeg snart forbi igen.

 photo lately4_zpsd4af1b6b.jpg

I sidste uge var jeg til Julemarked, hvor bl.a. Studio Arhoj og Luckyboysunday solgte ud til MEGET billige penge. Det benyttede jeg mig selvfølgelig af. Dog har jeg lidt svært ved at forklare, hvad jeg skal bruge sådan en spøgelse til, men pæne er de da 😉

 photo lately3_zps349d8668.jpg

I weekenden gik turen til Fyn og når jeg er der, så findes der næsten ikke noget bedre, end at løbe en lang tur i den smukke natur. Selv på sådan en kold, grå og blæsende Novemberdag, er der noget fascinerende ved udsigten. Af frygt for at blive overset, løber jeg I min gule og nærmest selvlysende løbejakke fra Y.A.S. Den holder heldigvis også på varmen.

 photo lately5_zps62e38ae8.jpg

Og så kommer der lige lidt flere planter. I Middelfart, hvor min forældre bor, er der nemlig åbnet den fineste blomsterbutik med en gårdhave, der er så inspirerende, at jeg straks får lyst til at flytte på landet og starte et liv som gartner.

 photo lately6_zps596cbcfe.jpg

I sidste uge var jeg sørme også inviteret fint i byen af Davines. I ved, dem som laver verdens flotteste hårprodukter. Anledningen var en relancering af deres Essential Haircare. Jeg kom hjem med disse tre produkter og de pynter så fint på mit badeværelse, at jeg næsten ikke nænner at tage dem i brug 😉

 photo lately_zpsec216aca.jpg

Hjemme i København, som også kan være helt magisk, på sådan en stille og fredelig vinterdag.

Alle billederne er fra Instagram, hvor I altså kan følge med i de små hverdagsting. Mit brugernavn er @Miekirstinequist

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments