GODE OLIER MOD KULDEN

 photo IMG_9854_zps59286479.jpg

Og nu til de sidste par dages helt store samtaleemne; kulden. Den er kommet snigende ind på os og jeg havde lykkelig glemt hvor besværlig hverdagen bliver, når man ikke kan forlade sit hjem, uden 10 lag uld. Lad mig sige det som det er; jeg trives bestemt ikke i ekstreme temperature.

Udover at blive stiv i kroppen, gør kulden heller ikke noget godt for min hud eller mit hår. Derfor har jeg netop opdateret badeværelseshylden med to af mine fugtgivende favoritter. Jeg har tidligere skrevet om dem begge, men de er simpelthen sådan nogle gode produkter, at jeg lige vil tippe om dem èn gang til.

  • Ansigtsolien fra Màdara overgår alle ansigtsolier og serum(er) jeg tidligere har prøvet. Min hud bliver knastør i kulden, men med den her formår den faktisk at holde et fornuftigt fugtniveau hele dagen igennem. Jeg bruger den oven på frisk, renset og nyvasket hud, når jeg har været i bad. Den bløde og glatte overflade som den efterlader, er alene grund nok til at investere i den. Desuden er den 100% økologisk pænere end pæn og dufter fantastisk. Prisen er også ganske fornuftig og den findes i tre forskellige versioner. Den kan bl.a købes HER.
  • De fleste, som har læst med herinde i en længere periode, har nok opdaget, at jeg er kæmpe giga mega fan af Moroccanoil og det gælder alt hvad de laver. Lige fra shampoo, hårkur, hårspray og ikke mindst hårolien. Jeg har testet et hav af hårolier og langt de fleste har levet op til forventningerne. Dog er der endnu ingen der kunne hamle op med Moroccanoil. Min badværelseshylde er kun komplet når den står på sin plads og især her i kulden, hvor mit hår, ligesom min hud, ofte bliver tørt og trist. Den kan købes hos de fleste frisører og i mange forskellige onlineshops. Bl.a. HER.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments