MANDAGSTIP: 20% PÅ ALT HOS ZALANDO

 photo zalando_zpsac8f1083.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Jeg skal da love for, at de forskellige webshops går helt bananas for tiden. I fredags var det pludselig “Black Friday” i Danmark og i dag er det åbentbart “Cyber Monday”. I den anledning giver Zalando 20% på ALT. Også udsalgsvarer. Så hvis man står og mangler det ene eller det andet, er det bare om at slå til. Personligt synes jeg, at webshoppen er en smule uoverskuelig, men man kan ikke komme udenom, at de sådan ca. forhandler alle mærker. Ganni, Gat Rimon, River Island og Stella Nova for blot at nævne et par stykker. Koden er DKCYBER45 og gælder kun i dag.

Happy shopping <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments