DINE HÆNDER OG NEGLE VIL ELSKE MIG FOR DEN HER

 photo IMG_2896_zps7666d1b8.jpg

 photo IMG_2899_zps9eae1bc0.jpg

Er det ikke sådan, at i de fleste venindegrupper er der en, som påtager sig mor-rollen? I min bloggerveninde-omgangskred er har den søde Rikke afgjort indtaget den rolle. Måske handler det om, at hun også er nogens mor i den virkelige verden, men sjældent har jeg mødt et menneske, der rummer så meget godhed og omsorg.

Til et morgen event i fredags, spurgte jeg hende om et moderligt råd. Mine hænder og negle er nemlig hårdt medtaget af kulden og vinterens komme. Mor-Rikke anbefalede strakts, at jeg kastede mig over disse to vidundercremer. Jeg gjorde naturligvis som hun sagde og nu kan det altså kun gå for langsomt med at få givet tippet videre.

Cuticle & Nail repair fra Babor er en creme til negle og neglebånd, som har set bedre dage. Den er MEGET fugtgivende og yders drøj i brug. Nu kan I næsten sige jer selv, at jeg har brugt den i tre dage og jeg kan allerede se og mærke en tydelig forskel. En lille bitte dråbe er nok til alle 10 negle så der er heldigvis nok til hele vinteren. Den kan bl.a købes HER.

Hver evig eneste vinter blive mine hænder knastørre. Faktisk så tørre, at de sprækker og begynder at bløde. Heldigvis findes der MANGE gode cremer derude, som kan forhindre det. Der findes desværre også mange, som lover mere end de kan holde. Den her er absolut ikke en af dem. Den holder hænderne bløde og fugtige, men på en helt naturlig måde. Ikke den der måde, hvor man ikke kan røre ved noget 10 min efter at den er blevet påført 😉 Prisen er også ganske fairi. Den får mine varmeste anbefalinger og kan købes lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments