HVERDAGEN

 photo hverdag5_zpsbf58ff56.jpg

Løbetur i Frederiksberg have en tidlig efterårsmorgen. Hvis I ikke allerede har været der, så skynd jer forbi og se de smukke farver.

 photo hverdag1_zps4650e82c.jpg

Min nye og vildt flotte Samsung tablet i selskab med nogle af mine planter.

 photo hverdag2_zps22dfc461.jpg

En simpel sund og lækker efterårssalat.

 photo hverdag4_zps83832578.jpg

Min søde og dygtige mor har strikket verdens fineste pude til mig.

 photo hverdag3_zpse3999424.jpg

Der hvor jeg er vokset op <3

Good morning chicas! I skrivende stund sidder jeg i toget på vej hjem til København og til den hverdag, som jeg faktisk savner ualmindelig meget. De sidste 4 dage, har jeg siddet foran computeren og skrevet på min opgave, nonstop. Kun afbrudt af måltider og en daglig løbetur. Jeg kom helt skidt fra start med den og har desværre fået afleveret noget rigtig møg. Jeg kunne sikkert godt panikke og bruge det næste døgn på at skrive den om. Men ærligt, så kan jeg ikke mere og må bare forsøge igen til reeksamen i Januar.

Når man sådan ufrivilligt bliver tvunget væk fra sit normale liv, kommer man pludselig i tanke om alle de gode ting man har omkring sig. Sådan har jeg det i hvert fald. Ligne nu glæder jeg mig aller mest til at gense Nørrebro, min lejlighed og mine venner. Og når vi nu er ved hverdagens små glæder, så er det også det, at billederne her skal vise. De sidste par uger har været fyldt med gode ting og hvis man nu lige ser bort fra den dumme opgave, som har spændt ben for mig, så er jeg inde i en periode, hvor jeg har fundet sådan en dejlig ro i mig selv. Måske det bare er sådan det føles når man er ved at være voksen 😉

Kan I have en skøn tirsdag derude <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments