GREEN INTERIOR

plants

Det er ikke så længe siden, at jeg fortalte om min besættelse af grønne planter i boligindretningen. Personligt er jeg nok også kommet til at overdrive en smule, og der er nok gået lige lovligt meget planteskole i den, hjemme hos mig. Jeg har i hvert fald lovet mig selv, at jeg ikke må købe flere planter, før nogen af dem jeg har dør. Jeg passer dem som var det små børn, så der kan godt gå lidt tid 😉

Herover har jeg samlet en håndfuld af de billeder, der har inspireret mig til at tilføre lidt grønt i boligindretningen. Hvis I spørger mig, er det absolut dem, som er med til at gøre den lille forskel. Desuden tror jeg også, at det er rigtig sundt for sjælen i de her mørke efterårsmåneder.

Jeg vil vende tilbage til min (lorte)opgave. Jeg har sjældent skrevet noget så dårligt, og ærligt, så tror jeg at jeg skal være heldig, hvis de overhovedet tillader mig at gå til reeksamen 😉 Jeg har siddet begravet i den i 4 dage og nu skal den altså bare ud af verden. Savner mit liv.

I’ve told you before how much I love add green plants in interior. I’ve gone a little crazy in my own home, and now I’ve promised my self not to buy new ones, before some of thoese I’ve alreday got dies. I can take quite some time, since im taking very good care of them. What you see above is a collection of some of those pictures that inspired me.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments