URBAN HOUSE // COPENHAGEN

Lige siden jeg flyttede til København, for lidt over 7 år siden, har jeg været forelsket i byen. Dog snakker vi om en kærlighed, der er vokset med årene. I begyndelsen havde jeg stadig en udelængsel, og havde en idè om, at der måtte være noget bedre derude. Som I måske husker, flyttede jeg til Berlin for et par år siden, hvor jeg boede i et halv års tid. Berlin er en skøn by og jeg havde en dejlig tid dernede, men det var faktisk først da jeg fik København på afstand, at det gik op for mig, hvor skøn hun her. Desuden har byen også gennemgået en vanvittig forandring, i løbet af de år jeg har boet her. Kulturen er voksende og de kulturelle tilbud bliver flere og flere. Min liste over steder jeg skal spise og ting jeg skal se og opleve, vokser hele tiden. Hver eneste måned opdager jeg nye sider af byen og bliver egentlig mere og mere forelsket. Jeg er overbevist om, at det er en af verdens bedste byer at bo i og jeg kunne skrive en hel bog om emnet.

Indlægget her skal handle om et nyt hotel, som åbner på Vesterbro her i København til foråret. Nogen gange kan jeg faktisk blive helt misundelig på de turister, som kommer hertil. Især når jeg tænker på alle de gode oplevelser de har i vente under deres ophold. Jeg blev faktisk endnu mere misundelig, da jeg så videoen herunder – man må sige, at den sælger København på en fantastisk og ret så ægte måde. Jeg tror, at alle Københavnere som ser den, ved hvad jeg mener 😉 Hotellet, Urban House, åbner 1. Marts i 2015 og det ser ud som om, at det bliver et hotel, der rummer indbegrebet af Vesterbro.

Det bliver et af de hoteller, som skiller sig ud fra de andre. Det kommer til at være et helt unikt “groundfloor” med en bar, restaurant, vaskerum, biograf, en cykelshop og noget så Vesterbro-agtigt som en tatovør. Hvis det utænkelige, at jeg skulle flytte herfra en skønne dag, så ved jeg godt hvor jeg skulle bo.

YouTube video

Urban House søger lige nu medarbejdere og her må man sige, at de også skiller sig ud fra mængden. Man skal ikke sende kedelige ansøgninger og CV – Faktisk skal man bare lave en selfie-video, hvor man fortæller lidt om sig selv og hvorfor de skal ansætte en. Efterfølgende skal den uploades på et socialt medie. Videoen herunder beskriver præcis hvad man skal gøre. Elsker i øvrigt deres uformelle og uhøjtidelige tilgang til det. Det er lige før at jeg får lyst til at gå ind i hotel-branchen 😉

I kan læse meget mere om Urban House HER og følge hele processen på deres Facebookside HER.

YouTube video

I have been madly in love with Copenhagen ever since I moved here,more than 7 years ago. We are talking about the kind of love that grows every year. In the beginning I was still longing for other places around the world. I had some kind of idea that there was something better out there. As some of you might remember I mooved to Berlin two years ago and stayed there for about 6 months. Berlin was a great city and I had an awsome time living there, but it was doing my time there, I realized how amazing Copenhagen actually is. Sometime you just need some distance to see all these great things. Furthermore the city has gone through an amazing development doing the the years I’ve been living here. The culture is growing every day and new resturants, cafès and shops constantly pops up. I keep experience new things here and keep falling more and more in love.

This post is Actually about a new Hotel opening on March 1’th. It’s called Urban House and will be placed in the heart of Vesterbro. Vesterbro is a very “hip” part of the city where all the differences meet. It’s filled with local design shops, cool cafès and cool people. If you watch the first video in this post, you will understand what I mean. Taking a look at the hotel, makes me kind of sad that I cant visit Copenhagen as a tourist. It will have so many cool facilities such as washing room, a bar, a cinema, a bike shop (in Copenhagen you need a bike) and a tattoo-shop. All things that kind of sum up what Vesterbro is all about.

If you are planning to visit Copenhagen next year, you schould tjeck out their homepage HERE and follow the proces on their Facebook HERE.

If some of you are even planning on moving here, they are actually Hiring at the moment. They are doing it in a very untraditional way, where you dont have to worry about boring applications. What you have to do is make a selfie-video where you tell a bit about your self and why they schould hire you. Watch that last video in this post – it will tell you all you need to now. All I have to say now is: Copenhagen is the best city to live on.

Udgivet i samarbejde med Urban House

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments