A BAD KARMA KIND OF DAY

IMG_2146

Coat from Samsøe Samsøe

Hej venner! Åh altså, i går havde jeg en af de der dage, hvor det nok havde været bedst for alle, hvis jeg bare var blevet hjemme under dynen. Kender I det der med, at man bare har nej-hatten på fra starten? Jeg havde egentlig fri det meste af formiddagen og den første del af eftermiddagen. Derfor havde jeg planlagt 1000 ting jeg skulle nå, men fordi min hjerne slet ikke ville samarbejde, fik jeg ikke udrettet noget som helst fornuftigt.

Sidst på dagen skulle jeg ind til Noise PR, hvor Oriflame ville introducere deres nye hudplejeserie. På dårlig karma-dage, begynder det selvfølgelig altid at stå ned i stænger, når man skal ud af døren. Den er næsten sikker hver gang. Jeg besluttede at tage bussen, men så havde jeg selvfølgelig smidt mit buskort væk. Jeg brugte ca. 20 min. på at gennemrode alle mine jakkelommer og tasker. Uden held, selvfølgelig. Præcis derfor, nåede jeg heller ikke at mødes med Kat inden og få foreviget dagens outfit. Jeg blev forresten også dejlig våd på cykelturen.

Alt det her, er selvfølgelig ikke verdens undergang. MEN nu havde jeg lige planlagt at få taget de her outfitbilleder og ikke mindst, havde jeg også glædet mig til at vise jer min alt for pæne frakke fra Samsøe Samsøe. Den har hængt i min skab i 100 år og ventet på at det blev koldt nok til at komme i brug. Og hvad søren skulle jeg også skrive om på bloggen i dag, når jeg nu ikke lå inde med en håndfuld pæne billeder? Jeg besluttede egentlig at jeg ville tage en fridag herfra, men jeg gav ikke op, og Mie var så sød, at skyde et par billeder af mig, oppe hos Noise. Desværre var det blevet så mørkt, at resultatet nok havde været bedst, hvis jeg nu bare havde ladet være og så taget den fridag.

Her til formiddag, sad jeg og kiggede billederne igennem og resultatet er bestemt ikke noget at skrive hjem om. Jeg ser både træt, våd og kedelig ud. Men nu får I et enkelt alligevel og en lille histories om, hvordan en kedelig og våd tirsdag i mit liv også kan se ud. Heldigvis sluttede min dag sådan her og jeg var faktisk i helt okay humør da jeg lukkede øjnene kl. lidt over midnat. Måske vinen også hjalp mig lidt på vej.

I dag starter jeg på en frisk, så hvis I har lidt god karma i overskud, så send det lige min vej <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments