FROM OSLO WITH LOVE

 photo IMG_1502_zps4ba88af2.jpg

 photo IMG_1579_zps9180a4ba.jpg

 photo IMG_1551_zps9477d30f.jpg

 photo IMG_1575_zpsfd3c4c8b.jpg

 photo IMG_1569_zps85d9db84.jpg

 photo IMG_1558_zpsb1818c16.jpg

Adlinks: Coat: Topshop på Strøget (SIMILAR HERE) Knit: ASOS (HERE) Leather trousers: & Other Stories (HERE) Shoes: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE)

Jeg er tilbage i København efter en af de sjoveste weekender længe. Som I både har kunne læse og se henne på Insta er den blev tilbragt på Oslobåden, i det skønneste selskab med Kat, Cat og Riks. Vi har spist, drukket, festet og sludet, som var vi 17 år igen 😉

Billederne her er fra I går, hvor skibet lagde til i Oslo i 6 timer. Alt var lukket, da det var søndag, så vi startede med at gå en tur op i byen, hvor vi fandt en Cafè, Købte kaffe og kage og ævlede 3 timer væk. Oktober viste sig fra den smukkeste side og jeg er så glad for, at jeg fik set hvor fin Oslo faktisk er. Sidst jeg besøgte byen var det Januar, mørkt og minus 20 grader. Så kan I næsten selv gætte hvilke minder det efterlader 😉

Jeg var hoppet i den fineste frakke fra Topshop på Strøget. Min kærlighed til leoprint, har jeg efterhånden erklæret en del gange herinde. Jeg tror faktisk aldrig at jeg bliver træt af det. Jeg kombinerede den med nogle af mine yndlingsitems for tiden. Mine læderbukser i den smukkeste flaskegrønne farve, de yderst anvendelig Stand Smiths og ikke mindst den hvide strik fra ASOS, som jeg kun kan anbefale alle at klikke hjem. Jeg er så glad for min, at jeg faktisk overvejer at købe en ekstra.. haha..

Jeg vil smutte igen. Jeg skal i festtøjet endnu engang i dag. Vila fylder nemlig 20 år i dag og i den anledning, har de inviteret på fin middag inde i byen. Det har været nogle gode dage. Det har det virkelig.

Kan I have en skøn aften <3

[show_shopthepost_widget id=”306662″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments