SØNDAGSBOLD I PARKEN

Hvis I følger med henne på Insta, kunne I nok se, at jeg tilbragte min søndag eftermiddag på en liiiiiiidt anderledes måde, end jeg plejer. Jeg var nemlig  inviteret en tur i Telia Parken, for at teste deres nye og lynhurtige WIFI. Og så selvfølgelig også for at se det klassiske opgør mellem FCK og Brøndby.
 photo telia1_zps0575af8a.jpg

Alt var godt. Solen skinnede og jeg var hoppet i min lyserøde jakke og havde taget min søde veninde, Line, under armen. Vi nød en kølig fadøl, imens vi vendte verdenssituationen, kiggede på lidt fodbold og fodboldspillere, selvfølgelig.

 photo telia2_zps4af726d1.jpg

Nu skal det selvfølgelig også handle lidt om Telia Parkens nye WIFI. For det er filme smart. Er det ikke med at man siger, at man ikke har oplevet det, før man har delt det? Jeg kan i hvert fald godt komme i tanke om et par situationer, hvor jeg har stået i parken eller på Roskilde Festival sammen med 50.000 andre og har oplevet noget, som jeg gerne vil dele på Insta, facebook, snapchat, twitter, mail, fax og alt det der 😉 Mit møde med HAM HER er det godt eksempel (Ja, det er Justin) Alle skulle selvfølgelig se hvor tæt jeg var på The king of pop. Desværre måtte det blive et #latergram. Jeg var bestemt ikke den eneste med de intentioner, og derfor brød hele netværks-dækningen sammen. Helt forfærdeligt, for pludselig var man nødsaget til at nyde en hel koncert, uden at resten af verden vidste hvad man lavede.

Som I nok ved, er Telia blev hovedsponsor for parken og i den forbindelse, har de opsat gratis WIFI over det hele. På den måde kan alle dele oplevelsen på samme tid. Det gælder både fodboldkampe, koncerter eller hvad der nu er på programmet. Så ja, det er ganske enkelt: #deloplevelsen. Men husk nu også lige at nyde den selv.

 photo telia3_zpsc6e15d6d.jpg

Min mor var faktisk en smule bekymret da jeg fortalte hvad jeg skulle se i Parken. Som I kan se, endte jeg ikke som offer for (vanvittige) fodboldfans. Alt var fryd og gammen da solen gik ned over fælledparken. Jeg kan I øvrigt virkelig anbefale at tilbringe en søndag eftermiddag med fodbold, en god veninde og en kold øl. Det er ikke sidste gang jeg har gjort det.

 photo telia5_zpsb761d4ed.jpg

Afslutningsvis bliver jeg altså lige nødt til at dele det syn der mødte os på hjemvejen. I et kort sekund overvejede jeg at smide den på Insta. Men så kom jeg i tanke om det regnbue-vanvid der opstår derinde, når de en sjældent gang viser sig. Jeg sprang over og lod dagens insta-tema være fodbold og hurtigt WIFI.

P.s: FCK vandt 1-0, hvis noget skulle være interesseret.

Udgivet i samarbejde med Telia.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments