W.E.E.K.E.N.D

 photo IMG_0541_zps945a0b7b.jpg

 photo IMG_0603_zps946ad06d.jpg

 photo IMG_0622_zpsdff8e15b.jpg
 photo IMG_0581_zps2f8a576d.jpg
Sjældent har en weekend været mere tiltrængt og dagen i dag, har jeg tilbragt på den bedst tænkelige måde. I formiddags kørte jeg hjem til min søster, hvor den stod på hjemmebag og kaffe. Hele eftermiddagen, har vi gået rundt på smukke Frederiksberg, med min lille nevø, Vilfred, i klapvognen. Vi har kigget butikker, jeg har købt pæne lyserøde tallerkner og så har vi drukket lidt mere kaffe. Som I kan se, har vi også handlet ind til en sund og lækker ret, som jeg deler med jer i morgen. Det kommer selvfølgelig også flere billeder af tøjet.

Håber også I nyder lørdagen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments