A BAG & A BOX

adax

Til da af jer, som også følger mig på Insta, må jeg lige starte med at beklage for dobbelt-spam. Der har jeg nemlig lige vist et billede, med præcis samme motiv. Jeg er simpelthen bare så glad for min nye taske og ikke mindst kasse fra Adax. Jeg forelskede mig straks i kassen, da jeg så den på Finderskeepers i weekenden og var ikke et sekund i tvivl om, at den ville klæde min lejlighed ualmindeligt godt. Det er i øvrigt lidt sjovt, hvordan ALT med marmort har en magnetisk effekt på de fleste kvinder, i disse tider.

Nå, tilbage til kassen; man kan aldrig få for mange kasser, vel? Eller tasker, for den sags skyld. Den her er fra Adax’s spritnye kollektion og jeg har store planer om, at give den et ekstra lille trouch med en flot tassel. Sig endelig til hvis I ved hvor man kan købe sådan nogen. Gerne i fjer og i en flot farve <3

This pretty amazing bag and box from Adax just landed in my apaerment. I spotted the box at the the Finderskeepers market this weekend and knew right away that it would pit perfectly in my livingroom. You can never get to many bags and boxes, Right? It’s, by the way, pretty funny how everything marble, has a magnetic effect on almost every girl these days 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments