ET LILLE REJSETIP

 photo secret5_zps4a9935f8.jpg

 photo secret3_zps7b581426.jpg

 photo secret4_zpse09b4bed.jpg

 photo secret_zps69ba389b.jpg

 photo secret2_zps1f776f1f.jpg

Tilbage i højsommeren ævlede jeg enormt meget og ferier og rejser herinde. jeg kunne ikke helt beslutte, om jeg skulle kaste mine penge efter en rejse, eller tilbringe sommeren i Danmark. Som I måske husker, endte jeg med at holde det meste af min ferie på Fyn og udforskede de små danske perler og øer. Jeg var bl.a på Ærø og i Sevndborg. Jeg tror faktisk også, at jeg endte med at få solet og badet mindst ligeså meget som jeg ville have gjort, hvis jeg havde købt en dyr rejse sydpå.

Nu hvor jeg sparede en masse penge på en dyr rejse i uge 29 eller 30 så overvejer (eller drømmer) jeg lidt om at søge mod varmere himmelstrøg, så snart efteråret sætter en dæmper på det hele. Miami er en af de destinationer som er i spil. Jeg har aldrig været i den del af USA og er I klar over hvor billigt det er at flyve derover? En returbillet i November koster godt 3500 kr. og hotelpriserne er også til at overskue. Er der nogen af jer, som har erfaring med Florida i Oktober/November? Er det varmt nok? eller regner det hele tiden?

Som overskriften antyder, så har jeg også et lille rejsetip til jer. Måske har I allerede hørt om Secret Escapes i reklamerne? Det er en super smart side, som man kan tilmelde sig lige her. Det kræver faktisk kun at man skriver sin email og herefter får man adgang til en masse rabatter på forskellige rejser og en masse forskellige destinationer. Mange af rejserne er med 50% rabat, så det kan altså godt betale sig, hvis man har et godt rejsehjerte. I kan skrive jer op HER eller via den lille boks nede i højre hjørne.

Indeholder Affiliatelinks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments