SØSTRENE GRENE GØR DET IGEN

 photo grene1_zps40ecb313.jpg

 photo grene2_zps89180207.jpg

 photo grene3_zpseaffb9c9.jpg

Som I måske har kunne fornemme henne på Insta @Miekirstinequist har jeg været et smut forbi Søstrene Grene i dag. Da jeg vågnede i morges, skete der nemlig det, at de postede er spritnye katalog på Facebook. Det kom jeg selvfølgelig til at kigge i, og forelskede mig sådan ca. i 117 ting. Selvom jeg har haft en dag med et stramt program, endte jeg med at få klemt et smut forbi deres butik ind.

Nu opdager jeg lige, at der i kataloget står, at det hele først lander i butikkerne i morgen, men inde på strøget havde de altså hele molevitten. Jeg endte selvfølgelig med at få brugt et par 100 kroner. På hvad kan I også se henne på Insta.

Nu er tippet i hvert fald givet videre. Så hvis I også har en svaghed for pæne kasser, flotte billeder og andre bolig-dimser, så vil jeg nok lige smutte forbi en af deres butikker i morgen, hvis jeg var jer.

Resten af kataloget kan I se HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments