EN AFTEN I BOOHOO-LAND

Der har været far over feltet de sidste par dage, og jeg har skulle holde tunget lige i munden, for at nå det hele og ikke glemme det halve. Mandag aften bød webshoppen Boohoo på tre retters middag på Toldboden. Jeg havde en virkelig god aften, med masser af sjov og lidt for meget vin og verdens bedste selskab. Det var en af de dage, hvor jeg lovede mig selv, at jeg skulle være hjemme kl. 21 og hvor den alligevel endte med at blive 23 🙂 Her er et par billeder og lidt billeder fra aftenen og et lille udvalg af mine favoritter fra webshoppen.

 photo IMG_9571_zpsa0533912.jpg

 photo IMG_9552_zps18d1fcb8.jpg

 photo IMG_9564_zpscb3036cd.jpg

Jeg ELSKER brød og det de serverer på toldboden, er noget af det bedste jeg længe har smagt. Varmt, saltet, smagfuldt og fugtigt 😉

 photo IMG_9558_zpsf57a7dd5.jpg

 photo IMG_9550_zps177c82a1.jpg

 photo IMG_9557_zps6fe18d79.jpg

Jeg kendte faktisk ikke til Boohoo, men det er en KÆMPE webshop, lidt ala ASOS, som får nye varer hele tiden. Priserne er næsten så lave, at man ikke helt tør at tro på det. Som hos ASOS kan der også være et stykke imellem de gode ting, men når de så er der, så er de der virkelig. Herunder har jeg fundet mine favoritter og jeg er ret sikker på, at jakken i højre side, ender i min garderobe.

 photo bh_zps72f15a92.jpg

HERE // HERE // HERE // HERE // HERE

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments