SØNDAGSSIMPEL

 photo IMG_6066_zpsec66cf9c.jpg

 photo IMG_6119_zps16396f5d.jpg

 photo IMG_6078_zps60518994.jpg

 photo IMG_6160_zps858c6f05.jpg

 photo IMG_6153_zps075f245c.jpg

 photo IMG_6069_zps087f3891.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Bon Aparte (SIMILAR HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE)

Så bliver det vist ikke mere simpelt. En hvid bluse og sorte bukser. Her i weekenden er jeg taget hjem til mine forældre, på et lille lynvisit. Den sidste måneds-tid, har de rejst rundt over i det vilde vesten og jeg har selvfølgelig savnet dem overdrevet meget. Jeg er jo familiemenneske med stort F 😉 Dagen i dag er blevet brugt på at sove længe, løbe en tur i skoven med min far og noget så spændende, som momsregnskab.

Der skulle selvfølgelig også skydes billeder og resultatet er (sjovt nok) det I ser herover. Det var min søde mor, som stod bag linsen, og lad mig bare sige, at det ikke er der hun føler sig alt for godt tilpas. Det ender ofte ud i små diskussioner – og frustrationer. Jeg har netop postet et fraklip henne på Facebook, som beskriver situationen ganske fint 😉 Desuden har min smykkesamling fået en ret så fin opdatering, og jeg ville jo så gerne have vist jer resultatet, men det var altså en lidt for krævende opgave for føromtalte fotograf. Men hvis I smutter hen på Insta (@Miekirstinequist) kan I se hvad jeg taler om.

Min bluse er fra Bon Aparte og om ganske få dage, kommer der endnu en konkurrence, hvor I kan vinde et gavekort til deres webshop. Stay tuned. Bukserne er et af mine seneste køb fra ASOS og så længe, at temperaturen tillader bare ankler, kommer jeg til at bo i dem.

I skrivende stund kan jeg høre, at kaffemaskinen er ved at være færdig, så jeg vil smutte igen. Kan I have en dejlig søndag <3

I guess it cant get more simple than this. A white sweatshirt with a pair of classic black trousers. Im spending the weekend at my parants place, which is why this sunday is all about comfort. The trousers are my latest ASOS-purchase and im pretty sure that they will be my favourites, as long as the temperature allows these bare ankels. Have a great sunday, guys <3

[show_shopthepost_widget id=”226598″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments