HVERDAGSBILLEDER

Det er ved at være et godt stykke tid siden, at jeg sidst har vist lidt billeder fra hverdagen – og denne gang er de faktisk alle sammen snuppet fra min Iphone. Siden jeg kom hjem fra Berlin, har jeg brugt tiden på at se en masse venner og få ordnet en masse praktiske ting, som jeg udskød under hedebølgen. Jeg er typen, som faktisk rigtig godt kan lide hverdagen og den faste rytme, så at sommer-stilheden er ved at være slut, passer mig ganske fint.

 photo hverdag5_zps4cfcd1d2.jpg

I mandags mødtes jeg til en spontan kaffe med min Veninde Shira. Vi skulle også lige klare lidt shopping og når man står midt inde i byen, kan det faktisk være lidt af en udfordring at finde et hyggeligt sted at indtage sin kaffe. Vi kom I tanke om The Royal Cafè, som ligger i den fineste lille gård ved Storkespringvandet. Det er også et yderst fotogent sted, skulle jeg hilse og sige.

 photo hverdag1_zps9c7e4a51.jpg

I går aftes var jeg ude og løbe 8,5 Km med min veninde, Anna og Nbro Running. Der er præcis en måned til det der halvmarathon, så jeg er gået ind i en intensiv træningsperiode.

 photo hverdag2_zps8b000b40.jpg

For et par dage siden, stod denne fine pakke uden foran min dør. I et kort øjeblik troede jeg, at det var en bil 😉 hehe…

 photo hverdag6_zps7ba095eb.jpg

Siden jeg fik min Iphone 5, har jeg ikke haft et Cover. Jeg har ikke kunne finde det helt rigtige, men da jeg spottede det her hos & Other Stories, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være det.

 photo hverdag3_zps82b81c5b.jpg

Et lille snap fra min lejlighed <3

 photo hverdag4_zps22fb042f.jpg

Et sted i himlen mellem Berlin og København. Norwegian har WIFI på deres fly, så jeg uploadede det faktisk imens jeg sad deroppe. Nye fagre verden.

Husk at I skal følge mig henne på Insta @Miekirstinequist, hvis I godt kan lide de små hverdagsbilleder. Husk også lige at følge med på Facebook. I dag har jeg lige delt en rabatkode til H&M derinde <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments