WEEKEND SNAPS

 photo foto1_zpsd21eb193.jpg

 photo foto4_zps0b3145d2.jpg

 photo foto5_zps0ff65e96.jpg

 photo foto3_zps21348b48.jpg

 photo foto2_zpsdde68491.jpg

Her får I lige endnu en lille opdatering fra Berlin. Jeg nyder dagene med mine veninder fuld ud. Faktisk så meget, at jeg nærmest har glemt at tage billeder. Jeg havde egentlig alle mulige gode intentioner om at opdatere en del hernede fra, men mest af alt har jeg bare lyst til at koble helt af og være i nuet. Det er jeg ikke altid helt god til, men når man har det rigtig godt og rart, sådan helt nede i maven, så glemmer man alt om billeder og dokumentation.

Derfor går det lige lidt langsomt herinde og sådan kommer det også til at være de næste par dage. Men så kommer jeg også tilbage med fuld styrke. Sådan ender det altid, når jeg lige trækker stikket. Derfor er det også så vigtigt at gøre det engang imellem.

Kan i have en skøn søndag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments