HEJ FRA BERLINLAND

 photo IMG_5017_zps07c0e0a4.jpg

 photo IMG_5009_zpscb2548c7.jpg

 photo IMG_4971_zpsfa9deaf7.jpg

 photo IMG_5011_zps7cf91ade.jpg

 photo IMG_4973_zps7f19e9a4.jpg

 photo IMG_4997_zps23b18647.jpg

Adlinks: Dungarees: Vintage (SIMILAR HERE) Shoes: Keds (HERE) Bra: Calvin Klein (HERE) Bag: BisouxMaanii

Hej Babes. Jeg har slet ikke haft tid til at tjekke ind før nu. Jeg landede i Berlin torsdag aften og lige siden, har jeg haft de bedste stunder med mine to veninder. Vi har ikke lavet nogen helst andet end at snakke, spise, drikke og gå rundt i byen. Præcis som det skal være. I går var vi ude og se det sted jeg boede, da jeg boede hernede og det er faktisk også der, at billederne er taget. Jeg er typen, som altid bliver super nostalgisk, når jeg genforenes med steder og personer, som jeg har stærke minder med. Derfor blev jeg også en lille smule rørt, da min lokale kioskmand kunne kende mig 😉

I dag er planen at lave præcis det samme som i går; spise, hygge, drikke og snakke. Vejret viser sig fra den bedste side, så alt er præcis som det skal være.

 Jeg tjekker ind igen en af dagene, men husk at I kan følge med henne på Insta @Miekistinequist.

Kan I have  en skøn dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments