MAGISKE PILLER

 photo IMG_4799_zps3f2905b3.jpg

Som de fleste nok husker, fik jeg klippet et langt stykke af mit hår i begyndelsen af foråret. Det var yderst tiltrængt, hvis ikke nødvendigt, da det var blevet slidt efter flere afblegninger og farvninger. Som sådan har jeg ikke fortrudt, da jeg jo ikke havde et valg, men som det oftest går, når man går fra meget langhåret til slet ikke-langhåret, så begynder man at savne det gamle. Sådan har jeg det i hvert fald, hver eneste gang jeg kigger på gamle billeder. Billedet i bloggens højre side, er et meget godt eksempel. Det var altså pænt.

Nu har jeg heldigvis fået mulighed for at teste noget sjovt. Vitaviva er et dansk kosttilskuds-mærke (hvis man kan sige det) og de har lavet en lang række forskellige former for kosttilskud, udrensningskure osv. Man kan få piller for pæn hud. pæne negle, god fordøjelse og alle mulig andre ting.

Jeg skal teste deres “Great Hair Complex“som gerne skulle bidrage til at producere en en fyldigere og stærkere hårvækst. En pakke indeholder 60 kapsler og de er sammensat af en række vigtige næringsstoffer, som styrker håret indefra. Jeg er ikke ernæringsekspert og ved ærligt talt ikke meget om de forskellige vitaminier og deres virkning. Hvis I er interesseret kan I læse mere HER.

Man skal tage to kapsler om dagen og det betyder logisk nok, at jeg har 30 dage til at teste dem. Jeg glæder mig til at se om det virker, og I skal selvfølgelig nok høre om resultatet <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments