WEEKEND GETAWAY

 photo IMG_4452_zpsc7a7b8e9.jpg

 photo IMG_4437_zpscdb791c5.jpg

 photo IMG_4445_zpsdfec0f65.jpg

 photo IMG_4412_zpsfbc4570c.jpg

 photo IMG_4483_zps4a0e36b5.jpg

 photo IMG_4446_zpsdc71ccb2.jpg

 photo IMG_4450_zpsb389b514.jpg

Im wearing: Old dress from Ganni & Bikini from Gina Tricot

Hvis I følger med på Insta @Miekirstinequist har I nok allerede set, at jeg endnu engang har tilbragt min weekend i det Sydfynske. Min barndomsveninde og jeg havde aftalt, at vi skulle lavet noget sammen i weekenden, da vi begge var hjemme på øen. Da vi var små, var vi aller aller bedste veninder og det er med hende, at jeg har prøvet de fleste ting første gang. I ved, hende jeg var fuld med første gang, tog i byen med første gang og mange andre ting, som jeg ikke vil nævne her 😉 Da vi blev voksne gik vi to forskellige veje og flyttede til hver vores del af landet. Heldigvis findes der de venskaber, som aldrig dør og sådan er vores og vi mødes og drikker en kop kaffe, så ofte det kan lade sig gøre. Dog var det virkelig skønt at tilbringe et par dage sammen og skabe nogle nye minder. Man får ligesom talt sammen på et lidt dybere plan, end hvad man kan nå over en kop kaffe.

Turen gik til Svendborg, hvor vi besøgte et par strande, spiste god mad, drak øl, drak, kølig hvidvin, cyklede rundt i byen og kørte af de små fynske landeveje hele vejen hjem til Vestfyn. Sommer I Danmark når det bedst <3

På mig havde jeg en gammel gammel kjole fra Ganni. Altså ikke gammel i min samling, for jeg fandt den i en genbrugsbutik for et par uger siden. Gammel i den forstand, at logo’et i nakken afslører, at den ikke er fra den seneste kollektion. Min bikini er fra Gina Tricot og den har jeg næsten boet i den seneste uges tid.

Faktisk tror jeg, at det er aller første gang I ser mig I bikini. Selvom jeg næsten er et af de mindst blufærdige mennesker i det virkelige liv, så er det vildt grænseoverskridende at skulle vise jer de dele af mig selv. Men her får I mig <3

Kan I have en skøn dag <3 Jeg vil starte med at hoppe i føromtalte bikini og tage ud og svømme et par baner.

—00—

This weekend my childhood friend and I went out on a roadtrip in the part of the country we grew up. Even though we still see each other as often as possible, It was pretty amazing to spent so much time together instead of just hooking up for a coffee. I was wearing a dress from Ganni. I guess you can call it a true vintage piece, since I found it in a thrift shop a few weeks ago. By tanking a look at the logo in the bag, you can easily tell that it isn’t part of Gannis latest collection.

[show_shopthepost_widget id=”167806″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments