FERIESTILEN & FERIESNAK

 photo IMG_4360_zps2fb79b7e.jpg

 photo IMG_4393_zpsae48b759.jpg

 photo IMG_4374_zps3f0f2ea2.jpg

 photo IMG_4408_zps123c9385.jpg

 photo IMG_4368_zpsfcd2fbce.jpg

 photo IMG_4323_zps3d04064f.jpg

Adlinks: T-shirt: Old one from Nike (SIMILAR HERE & HERE) Jeans: Fiveunits (HERE) Sandals: Topshop (HERE) Watch: Daniel Wellington (HERE)

Jeg har tilbragt de sidste mange dage på Fyn. Først Ærø, nu mine forældres gule hus og i weekenden tager min barndomsveninde og jeg på en gataaway til Svendborg. Altså sådan en seriøs getaawy med standtur, overnatning og alt det der. I begyndelsen af sommeren havde jeg virkelig stramt over at jeg ikke skulle ud og rejse, men nu hvor højsommeren er over os, er jeg virkelig glad for at jeg besluttede mig for at blive I Danmark og ikke mindst på Fyn. Findes der noget skønnere sted, når sommeren viser jeg fra sin aller bedste side. Jeg er er i hvert fald enormt glad for, at jeg ikke endte med at bestille en rejse til overpris i den populære uge 29. I stedet har jeg besluttet mig for at gemme pengene til en efterårsrejse. Hvis jeg kender mig selv ret, så trænger jeg virkelig til solstråler, så snart kalenderen siger oktober og november. Desuden tager jeg også en lille smuttur til Berlin om et par uger. Det kan man altid finde plads til 😉

Og nu til tøjet; sagen er nemlig den, at jeg sætter mere og mere pris på comfort og især når dagene står på ren afslapning. Det her outfit er et perfekt eksempel og det var sådan jeg så ud i går. Tror jeg nok. Dagene smelter lidt sammen for tiden 😉

Kan I have en skøn fredag – og husk nu lige solcremen.

This is how I looked yesterday. Right now im spending my summerdays on Fyn at my parents place. In the beginning of this summer, I was pretty sad about the fact that I havent planned a vacation on an island in the south of Europe. Since Denmark is having some pretty amazing summer days at the moment, im pretty happy that I decided to stay. My outfit is all about comfort, which is a pretty important for me these days.

[show_shopthepost_widget id=”163074″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments