TING DER GØR MIG GLAD

På sådan en rar og hyggelig rengvejrs-søndag, som vi havde i går, fik jeg endelig tid til at lave lidt ting hjemme i min lejlighed. Den seneste tid har jeg anskaffet mig så mange fine ting, som gør tilværelsen lidt sødere. Her er nogle af dem…
 photo IMG_4033_zps07c0c050.jpg

Min nye stol fra IKEA’s Årgang kollektion. Jeg har allerede vist den henne på Insta @Miekirstinequist men den er simpelthen så pæn, at den fortjener at blive vist igen og igen. Desuden passer den også helt perfekt til min sofa.
 photo IMG_4046_zps637a613d.jpg

Min “Carrie-halskæde”. På mange måder er den so 5 year ago, men jeg elsker den og bruger den næsten hver eneste dag. Den er købt hos Min navnehalsæde.

 photo IMG_4042_zps5bea5b82.jpg

Mine tørklæder. Det er måske ikke lige højsæson, men et tørklæde er næsten ikke til at undvære på sommeraftener når solen går ned. Disse er fra Zara, Lala Berlin og Malene Birger.

 photo IMG_0251_zps83bc06dc.jpg

Det eneste som kan få mig til at se frem til efteråret, er min nye og helt fantastiske frakke fra Just Female. Jeg vil gå så langt som at sige, at det er den perfekte efteråsfrakke. Heldigvis var det en smule køligt da jeg var på Roskilde og der kom den i brug. I kan se et billede HER.

 photo IMG_4043_zps21546aff.jpg

Jeg er bestemt ikke fan af kedeligt papirarbejde og regnskaber. Jeg er heller ikke specielt god til det. Heldigvis bliver det en smule sjovere med mine fine mapper fra Ferm Living. Jeg har samlet på dem i et par år og jeg er endelig ved at have en perfekt samling.

 photo IMG_4031_zps0d25640d.jpg

Min komode, som jeg fandt i genbrug for et par år siden. Den kostede 50 kr. og jeg er sikker på, at det er en af de ting, som jeg aldrig skiller mig af med.

 photo IMG_0258_zps3fd75377.jpg

Min bikinitop fra Gina Tricot. Jeg elsker det lidt utraditionelle snit og I kan næsten selv gætte hvad jeg synes om printet 😉

 photo IMG_0256_zps9d80a3f1.jpg

Mit gulvtæppe fra ELLOS. Åh hvor er det pænt og afgjort et af de bedste køb jeg længe har gjort mig.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments