LAST NIGHT

 photo foto3_zpsa7bc46a8.jpg

 photo IMG_3957_zps2b760b85.jpg

 photo foto2_zps2141428c.jpg

 photo foto1_zpscc1cdf0b.jpg

I går aftes var en af de der fantastiske sommeraftener. Jeg havde en aftale med 5 flotte blogger-veninder på Toldboden. Alt var godt. Vi spiste god mad, drak kølig vin og sludrede indtil langt over midnat. I ved, èn af de der situationer som man tænker tilbage på, når man står og venter på bussen i silende regn på en tirsdag i November.

Her til formiddag har jeg leget håndværker og samlet min nye stol fra IKEA. Jeg er sgu snart ved at blive god til det 😉 Den er SÅ flot og kan kun anbefale at slå et smut forbi Insta, hvor jeg selvfølgelig viser den frem @Miekirstinequist

Jeg vender tilbage i morgen med flere billeder af fredagens outfit <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments