PALME SØNDAG

 photo IMG_3022_zpsf64ee659.jpg

 photo IMG_3040_zps06feb087.jpg

 photo IMG_2970_zpsf05e43fe.jpg

 photo IMG_3018_zpsf34300f7.jpg

 photo IMG_3028_zps8eda34c4.jpg

 photo IMG_2997_zpscdfb5c62.jpg

 photo IMG_3046_zps13a1753a.jpg

Adlinks: Suit from Topshop på Strøget (Online HERE & HERE) Bag: Everie (HERE) Sandals: COS (SIMILAR HERE)

Så er jeg tilbage på pinden og som jeg også fortalte i går, har jeg ganske enkelt lige haft brug for at trække stikket i et par dage. Det har været rart og tiltrængt, men jeg har også savnet jer. Den her opdatering er faktisk så “live” som den næsten kan blive og billederne er taget for under en time siden. Måske skriver jeg til tomme skærme, for I er sikkert stadig på Roskilde eller i sommerhus. Men så har I lidt at stene til når I kommer hjem i aften eller i morgen tidlig 😉

Det kommer bag på mig hvert eneste år, hvor død Juli måned er på blog-fronten. Der er nærmest ingen læsere, ingen events og ingen mails. Af præcis samme årsag kan jeg heller ikke garantere, at det bliver sidste gang, at jeg lige tager mig en fridag eller to, i løbet af de næste par uger 😉

Og hvad har jeg så lavet de sidste par dage? Det har I heldigvis kunne se henne på Insta (@Miekirstinequist). I korte træk har jeg slappet af, badet i havet, løbet ture og spist is og grillmad. Så har jeg selvfølgelig været til et af mit livs bedste koncerter. Vi snakker naturligvis om Rolling Stones på Roskilde. Med min farmand. Jeg skal nok lade være med at skrive flere sider om det, for jeg kunne forestille mig, at I er ved at være godt trætte af at se, læse og høre om den koncert på samtlige platforme og medier. Heldigvis fik min far også en oplevelse for livet og han går stadig og synger Miss you og Satisfaction. P.s Fik jeg sagt at jeg stod 3 meter fra Mick Jagger? Godt så.

Og nu til tøjet. Danmark er endelig blevet så varm, at jeg langt om længe kunne hoppe i mit fine palme-sæt fra Topshop. I ved jo hvor højt jeg elsker sæt og når de bliver kombineret med palmer, så kan det næsten kun gå godt.

Kan I nyde jeres søndag <3

[show_shopthepost_widget id=”142238″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments