BOY-ISH

 photo IMG_3511_zps809cc7ae.jpg

 photo IMG_3465_zps336c9973.jpg

 photo IMG_3553_zps344a74d0.jpg

 photo IMG_3538_zps53e3aeda.jpg

 photo IMG_3495_zpse4fe772b.jpg

 photo IMG_3522_zps4e07ef35.jpg

 photo IMG_3542_zps68ef9e8b.jpg

 photo IMG_3470_zpsad4000c9.jpg

 photo IMG_3490_zpsdad770d1.jpg

 photo IMG_3525_zps0a01ace4.jpg

Adlinks: Polo: ASOS (HERE) Jeans: Old ones from COS (SIMILAR HERE) Knit: Comme des Gacons (HERE) Bag: RIKA (HERE) Shoes: Keds (HERE)

Hermed de første billeder hjemme fra Fyn, hvor jeg som sagt holder sommerferie hele ugen. Min søster og lille nevø er her også, så hele familien er samlet og det føles næsten som at være i sommerhus 😉 I går var jeg hoppet i ovenviste outfit, hvilket må siges at være så simpelt, afslappet og ferieagtigt som det kan blive. Her til morgen er jeg stået op til den klareste blå himmel og en sol som skinner over villakvarteret. Mine forældre bor kun et stenkast fra lillebælt, så måske bliver det i dag, at jeg skal forsøge mig med årets første dukkert.

Til sidst bliver jeg altså lige nødt til at opfordre jer til at smutte forbi Cathrines blog. Hun hat netop skrevet et indlæg om dårlig selvtillid og hvordan det bliver fremprovokeret af de sociale medier. Jeg kan genkende hvert et ord hun skriver og pointen er lidt det samme som det jeg skrev om HER.

Jeg skal bestemt ikke pudse glorien, for ja, det er ikke mange dage siden, at jeg uploadede et billede på Insta, hvor jeg er i fuld fart og beskriver min træning til halv-maraton. Uanset hvad, så er det sindssygt vigtigt at have de kritiske briller på, når vi navigerer på de her medier. For ja, jeg ser måske ok sej ud på det ene billede, men så skulle I have set de 10 andre som også ligger på min telefon. Og er det ikke sådan hele vejen igennem? Jeg skal i hvert fald være bedre til at huske mig selv på, at det kun er brudstykker der kommer ud og ofte de hellige, pæne og lykkelige af slagsen.

[show_shopthepost_widget id=”123514″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments