TING DER GØR MIG GLAD

Tidlig sommerferie, solskin, lange lyse sommernætter og en ny lejlighed. Livet behandler mig godt i disse dage og jeg kan finde mange små hverdagsting, som gør mig glad helt nede i maven. Her er et par stykker af dem..
 photo IMG_3105_zpsa3a01f7f.jpg

Min altan. Jeg har ønsket mig en altan lige siden jeg flyttede i min aller første lejlighed og ENDELIG er det gået i opfyldelse. Selvom den er lille bitte har den beriget mit hverdagsliv på flere måder. Når døren står åben i min lejlighed, føles det lidt som om, at jeg har en have. I min gamle lejlighed kunne jeg nærmest frygte de varme solskinsdage, hvis jeg var nødt til at sidde og arbejde ved computeren. Men nu kan jeg klare det hele fra altanen og for mig gør det en kæmpe forskel. Desuden er jeg også gået i gang med at lave en lille urtehave derude og jeg har store planer om at dyrke alverdens krydderurter.

 photo foto_zps26d9c35e.jpg

At Samsøe Samsøe har valgt at lave verdens pæneste frakke. Den kommer også i sort og lander i butikkerne til August.

 photo IMG_2305_zpsf9cf4a19.jpg

At GOSH er begyndt at lave hårprodukter og den blå, med Arganolie er noget af det bedste shampoo mit hår har prøvet.

 photo IMG_3099_zps7dd75cac.jpg

Sommersalater. Især når de serveres i min nye fine salatskål <3

 photo IMG_2882_zps945715b2.jpg

Royal smushi cafè i København, hvor Hunköller holdte deres event i sidste uge. Cafèen er bestemt et besøg værd og man føler lidt, at man skal til te med dronningen, når man træder ind.

 photo IMG_2877_zps8d685b79.jpg

FIne goodiebags fra Hunköller..

 photo IMG_2504_zps0a8f1651.jpg

At jeg endelig er flyttet til et sted, som vrimler med hyggelige cafèer og spisesteder. 2 min fra min lejlighed ligger Røde Roses Kaffebar, som også laver verdens bedste kaffe <3

 photo IMG_2992_zps0051e121.jpg

I fredags fik jeg den fineste sommerkurv leveret af Oddka, som var pakket med tæpper, snacks og ingredienser til at lave lækre sommerdrinks. En perfekt start på weekenden.

 photo IMG_3092_zps8f7e0bf5.jpg

Nørrebro. Jeg var en lille smule skeptisk da jeg skulle flytte hertil, for i modsætningen til mit gamle hood, Frederiksberg, så er her virkelig grimt og beskidt. Men det to ca. to dage før jeg måtte erkende, at det faktisk er et fantastisk sted. I går skulle jeg forbi min lokale grønthandler og købe en bakke jordbær. En pakke kostede 15, hvilket er et fund i sig selv. Ejeren lavede hurtigt et “specielt tilbud til mig” hvor jeg kunne få tre bakker for 10 kr. Whats not to love?

 photo foto1_zps60f8644c.jpg

At jeg stadig bor i en overskuelig afstand til Frederiksberg have, som er og bliver den smukkeste park i København.

 photo IMG_3096_zpsdba8a6e2.jpg

Min nye fine halskæde fra AAGAARD <3

 photo IMG_3088_zps38f4f323.jpg

Når man køber kartofler og får dem i en brun papirspose. Det gør altså en forskel.

 photo IMG_3110_zps46265703.jpg

Mine nye fine og sommerlige neglelakker fra Oriflame. ELSKER farverne og kan ikke helt beslutte hvilken jeg skal prøve først.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments