WORKSPACE

 photo work4_zpse0e4c821.jpg

 photo work2_zps3ba44183.jpg

 photo work5_zps29c7e11d.jpg

 photo work1_zps6a49121e.jpg

 photo work3_zpsd9b3d599.jpg

Vi har jo snakket lidt om, at jeg snart skal flytte. Derfor kommer der nok også til at være lidt mere bolig-halløj her på bloggen, end der har været i lang tid. Noget siger mig, at I ikke har noget imod det. I har i hvert fald taget ganske godt i mod det, de sidste par gange.

Nå, men noget af det bedste ved mit nye hjem er, at jeg får plads til et skrivebord og et lille “workspace”. Det lyder måske ikke som noget helt vildt, men det betyder virkelig meget for mig. Jeg bruger enormt mange timer hjemme foran computeren og nu hvor blog-fabrikken her, er mit eneste job, skal der jo arbejdes lidt ekstra. Som I nok ved, handler det ikke kun om at gå til pressedage, tage billeder, drikke kaffe og skrive blogindlæg. Alt det kedelige papirarbejde skal også klares og momsregnskabet skal laves og holdes i orden. Forresten skal I bare sige til, hvis der sidder nogen derude, som mangler en bogholder-praktikplads 😉

I min nuværende lejlighed er mit spisebord også min arbejdsplads og det er altså en smule besværligt, når jeg hele tiden skal pakke mapperne frem og ned og der KONSTANT ligger kvitteringer og andre papirer og flyder. Jeg er sådan en, som ikke har orden i hovedet, når der ikke er orden i de fysiske rammer. Men andre ord: Det blir godt. Godt, godt, godt. Det gør heldigvis heller ikke noget, at der er så ualmindelig mange pæne kontormøbler, stole, mapper og hylder. Mit skrivebord skal være det her og så må resten bare gerne se ud som på billederne.

Very soon im moving in to my new appartment and one of the thing im’ looking most forward to, is having a workspace.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments