OM PLUDSELIG AT FÅ LANGT HÅR

 photo IMG_9470_zps5ff94111.jpg

 photo IMG_0001_zps1a1b9cdb.jpg

 photo hair1_zpsa025f0ce.jpg

 photo IMG_9463_zps1983ef96.jpg

Bedst som jeg lige havde fået klippet 10 cm af mit lange hår, fik jeg tilbudt at teste noget kunstigt langt hår, fra Rapunzel of Sweden. I starten var jeg faktisk ret skeptisk, for hvis jeg skal være ærlige, så synes jeg sjældent at den slagt fungerer optimalt. Men hvis jeg selv skal sige det, så ser resultatet da overraskende naturligt ud.

Man kan vælge mellem alle mulige former for kunstigt hår. Vi snakker alt fra pandehår, en knold, extensions og løst hår. Jeg valgte en Clip-in hestehale i denne farve. Det tog sådan ca. 2 min at sætte den i og det fungerer bare ved, at man laver en hestehale med sit eget hår, sætter den lange hestehale fast med en klips og herefter snører man den lille tot rundt om elastikken. Smart, hva?

Som I kan se har jeg været ret heldig med farven, som nærmest ikke kunne matche min egen meget bedre. Der er 10 forskellige nuancer at vælge i mellem, så der skulle være en god chance for de fleste. Håret er lavet af syntetiske fibre og tåler op til 190 graders varme.

Jeg har også testet deres Daily shine Conditioner, Deep Cleansing shampoo og shine drops, som alle er egnet til både ægte hår og extensions. Af alle produkterne, har min favorit næsten været deres Simply tamed hårbørste. Den er lavet af svinehår og nylonstrå. Lidt ala den hypede Mason Pearson børste, bare en del billigere. Alle med langt hår burde altså give sig selv sådan en børste. Jeg var selv skeptisk i starten med det GØR altså en kæmpe forskel; for det første får mit hår mere fylde, når jeg bruger den og for det andet, så knækker den nærmest ingen af mine hår. Den får mine varmeste anbefaling.

Udgivet i samarbejde med Rapunzel of Sweden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments