FORÅR PÅ FYN

 photo billede2_zps4bcea344.jpg

 photo billede5_zps0e1cf5dd.jpg

 photo billede1_zps36a7e721.jpg

 photo billede3_zpse60ba784.jpg

 photo billede4_zpsc4c21b7d.jpg

 photo billede6_zps5b988b10.jpg

Adlinks: Knit: Samsøe Samsøe (HERE) Jeans: Zara Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE)

Når jeg kigger på de her billeder, bliver jeg helt trist over, at påskeferien er slut og at den næsten måned bliver så travl, at jeg med stor sandsynlighed glemmer mit eget navn. Mit savn til Fyn, hvor jeg er vokset op, bliver heller ikke mindre. Jeg husker tydeligt hvor travlt jeg havde med at komme væk, så snart studenterhuen havde siddet på mit hoved i en uges tid. Under mine første mange år i København, kunne jeg ALDRIG drømme om at flytte tilbage. Nu hopper jeg på toget så snart jeg har mere end en fridag i kalenderen. Natruen, roen og vandet har en KÆMPE effekt på mig. Det er sjovt hvordan man ændrer sig med alderen 😉

Billederne er fra I søndags, hvor min mor og jeg kørte rundt på Sydfyn. Kan I have en dejlig dag <3 Min står på forelæsning og senere et par pressedage. Det er skam helt okay.

 Looking at these picture makes me pretty saf that the holidays are over. It almos makes me long for Fyn, the island I grew up on. When I moved to Copenhagen 7 years ago I was sure that I was NEVER going to move back home. I still dont know what the future will bring, but I know that im on a train towards Fyn everytime I have more than one day available.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments