CALIFORNIA DREAMING

CALIFORNIA DREAMING 1
CALIFORNIA DREAMING 2
CALIFORNIA DREAMING 3
CALIFORNIA DREAMING 4
CALIFORNIA DREAMING 5
CALIFORNIA DREAMING 6

Kan I huske at jeg havde en voldsom craving for L.A for ikke så længe siden? Nu er den der længsel efter en tur til Californien kommet tilbage og denne gang er det San Francisco, som ikke vil forlade mine tanker. Min søster boede lidt uden for byen for et par år siden, og jeg var selvfølgelig ovre og besøge hende. Vi tog på road trip til San Fran og kørte videre ned gennem Californien. Faktisk gjorde vi det meste af det, som der står på DEN HER liste.

Hvis der er noget i denne verden jeg elsker, så er det rejser. Jeg elsker at snakke om det, læse om det, høre om andres oplever og fortælle om mine egne. Hver gang jeg bliver spurgt om min yndlingsby, svarer jeg altid San Fransisco og drømmer mig ofte tilbage til byens friske luft, duften af det store hav og lyden af måger og søløver. Desuden kan man tydelig mærke, at byen var et mekka for hippier i de glade 60ere og 70ere. Den har bare de der fantastiske vibes.

Jeg har fået den fornemme opgave at fortælle lidt om FDM travel, som udbyder meget mere end kør-selv ferier og små weekendture. Faktisk er de Danmarks største udbyder af rejser til USA – og selvfølgelig også San Fransisco. Desuden behøver man heller ikke være medlem af FDM travel for at købe en rejse. Hvis man også har et ømt punkt for USA eller bare en ustyrlig drøm om at kommer derover, kan jeg kun anbefale at slå et smut forbi deres hjemmeside. Her kan man både læse om de ting man kan opleve over there og om de forskellige pakkeløsninger og kombinationer. Åh hvor gad jeg godt afsted. NU. Hvem vil med?

Udgivet i samarbejde med FDM Travel

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments