MICK

 photo mick2_zps4c666ec4.jpg

 photo mick1_zpsef9b3d0c.jpg

 photo mick3_zps1b91ef72.jpg

 photo mick4_zps2d93aba2.jpg

 photo mick8_zps2cfcc44f.jpg

 photo mick7_zps09479a69.jpg

 photo mick6_zps4399c854.jpg

 photo mick5_zpsb2ebf3b9.jpg

 photo mick9_zps991cbd24.jpg

Ligesom resten af verden, kan jeg slet slet SLET ikke få armene ned over Roskilde festival’s seneste booking – Stones, for pokker. Ud over at de har leveret soundtracket til min barndom, så er Mick Jagger altså en af de pæneste mænd, der nogensinde har sat sine ben på jorden. Overvej lige hvor mange derude, der stadig efterligner den stil han kører på de her billeder, selvom de er 50 år gamle (Altså billederne). Selvom jeg er en pige, kan jeg også blive vildt inspireret af at kigge på ham.

Jeg har naturligvis sikret mig en endagsbillet til om torsdagen, og for første gang skal jeg have min kære farmand med derned. Det blir sjovt.

Im seriously head over heels about Roskilde Festival’s latest booking. Stones. In my opinion Mick Jagger is one of the hottest men who ever set foot on this planet and I cant wait to dance a long with him this summer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments