SØSTRENE GRENE HOME – YES, PLEASE

 photo grene1_zpsdb0288ea.jpg

 photo Grene2_zpse1eb74c7.jpg

 photo grene3_zpsb66a2680.jpg

I går aftes tog jeg Tine under armen og slog et smut forbi Søstrene Grene-butikken på Støget. Vi var inviteret til et lille event, i anledningen af den bolig-kollektion, som lanceres i dag. Lov mig lige at slå et smut forbi en af butikkerne, så snart I får muligheden. Det er virkelig pænt med pænt på og priserne er så billige, at man næsten ikke kan forstå det. Bordene på de øverste billeder koster f. eks 150 kr. for de billigste. Hvem giver mig lige en større lejlighed?

Last night Tine and I dropped by the Søstrene Grene butik in the city. We were invited out for a cute little event where we were introduced to their new home-collection, which launchs. Do your self a favor and drop by a store asap. The items are pretty amazing and so are the prices.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments