SMYKKETIP: STINE A

 photo IMG_5155_zpsab52627c.jpg

 photo IMG_5162_zpseac00bd3.jpg

Åh altså, hvor findes der bare mange dygtige smykkedesignere derude og lad mig lige introducere jer for min seneste addiction: Stine A. Hvis I ikke allerede kender til hendes design, vil jeg bestemt anbefale at tjekke det ud. Udvalget består af fine og minimalistiske smykker med et feminint touch og hun laver både guld, sølv og oxideret. Priserne er rigtig gode og de fleste kan være med 🙂 Jeg har lige erhvervet mig de fine ringe og øreringe I ser på billederne og jeg er sikker på at de kommer til at blive brugt flittigt. I kan besøge webshoppen lige HER.

Jeg tror at jeg vil indvie dem i aften, hvor jeg bl.a skal fejre at de her tre herrer har meldt deres ankomst til bloggerverden.

Oh My. There is so many amazing jewelry designers out there and let me introduce you to my latest addiction: Stine A. A danish designer create these pretty pieces. If you dont know her, you have to check out her webshop

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments