PÅ BESØG HOS GARDENIA

 photo IMG_6428_zpsebdfe0c8.jpg

 photo IMG_6431_zps3544a235.jpg

 photo IMG_6433_zpse4d7afae.jpg

 photo IMG_6432_zps74060e76.jpg

 photo IMG_6429_zpsf201c9a5.jpg

I går nåede jeg kun lige at være i Danmark en times tid i går, inden jeg slog et smut forbi Gardenia-butikken på Gl. Kongevej. De havde inviteret på besøg i anledningen af butikkens nyrenovering. Ud over hygge og en eftermiddagsdrinks stod den selvfølgelig også på skoprøvning og skoshopping. Jeg fik et par med hjem og det var bestemt ikke et nemt valg, skulle jeg hilse og sige. Butikken er proppet med pæne styles og er bestemt et besøg værd.

Kan I min gætte hvilket par jeg endte med?

Yesterday I dropped by the new Gardenia shop here in Copenhagen. Thei have so many amazing styles and lucky as I am I could bring a pair home. Can you gues which?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments