UPDATES

 photo insta_zpsc8f7ffc1.jpg

Lad os lige starte mandagen, med et par hverdagssnapshots fra min Instagram profil. Jeg er ladet i smukke Paris og jeg lover at komme med en opdatering og billeder, så snart muligheden byder sig. Indtil da, kan jeg jo meget passende, huske jer på at følge mig henne på Insta (@Miekirstinequist) hvor jeg nok deler et billede eller to i løbet af de næste par dage <3

Let’s start this monday with a little catch up on some some of my latest instagram snaps. Im finally in beautiful Paris and I promise to give you an update ASAP. Until then you can follow me on Instagram (@Miekirstinequist) Something has to go very wrong if I dont post a picture or two doing the day.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments