POSTKORT FRA PARIS

 photo IMG_4939_zpsbc5e4d36.jpg

 photo IMG_4950_zpse0be2d46.jpg

 photo IMG_4861_zps3afe3675.jpg

En lille hilsen fra byernes by, som er præcis lige så smuk og fantastisk, som jeg husker hende. Med 20 grader og høj sol, bliver det altså ikke bedre. Dagen i dag er blevet brugt på mor/datter-tid, afslapning langs floden og i parkerne og selvfølgelig en smule shopping. Som I kan se på billedet, har jeg allerede svinget kortet i min største franske svaghed, A.P.C. Jeg kunne seriøst købe hele byen med hjem.

Jeg tjekker ind igen i morgen med et par outfitbilleder. Au revoir <3

A quick hello from Paris. The city is just as amazing as I remember it and what’s even more amazing is the fact the spring has arrived. 20 degrees and sun all over. As the pictures show, I’ve already been shopping some of my frech favourites – A.P.C. I Could buy the whole city.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments